»Kullanıcı: »Åžifre: Beni hatırla?

ses kartı sorunları:

Yazdı:  04 Apr 2009 22:49
Bir de bunu dene.
Fakat driver dosyasını driver nasıl yüklenir başlıklı yazımdaki ikinci mesajıma göre güncellemen gerekiyor.
Yazdı:  14 Apr 2009 01:59
Alıntı:

snlym
selamlar benimde sorunum varyüklü ses çıkış aygıtı yok diyor bu bilgisayar ne yapabilirim.
anakart modeli FUJITSU SIEMENS D2581-A5

ben de çok aradığım için siteye üye olup paylaşmak istedim.Aşağıdaki linke tıkla ve aksesuar sekmesinden anakartın marka ve modelini seç bütün driverlar orada var.

http://support.ts.fujitsu.com/com/support/downloads.html
Yazdı:  15 Apr 2009 20:30   Son düzenlenme: osman
slm arkadaşlar bende ses kartı sorunu var.Pc yi actığımda şöyle bir hata alıyorum unknown Device on High Definition Audio Bus ses kartı drıver'ı yüklü olduğu halde bu hatayı veriyor.Pc Yi yeniden Başlat yapınca ses kartı sorunu ortadan kalkıyor.
Ayrıca Windows media player da mp3 çalmak istediğimde.Bu hatayı alıyorum.
Ses aygıtında bir sorun olduğundan Windows Media Player dosyayı yürütemiyor. Bilgisayarınızda bir ses aygıtı yüklü olmayabilir, başka bir program tarafından kullanılıyor veya doğru çalışmıyor olabilir.
Yazdı:  16 Apr 2009 21:55   Son düzenlenme: osman
Selam arkadaşlar linkteki resimleri bakarsanız sorunumu daha iyi anlayaçaksınız.sorun cözüldükten sonra link silinecektir.

http://www.ilkarama.com/seskarti_hatasi.htm
Yazdı:  17 Apr 2009 08:37
Yüklü olan sürücü dosyasını kaldır, bilgisayarı yeniden başlat. Daha sonra güncel sürücüyü sisteme kur ve tekrar yeniden başlat.
Yazdı:  17 Apr 2009 21:03   Son düzenlenme: giyotinberq
Foxconn P4M900-8237A ac97 driver sorunu var.Yardımcı olabilir misiniz?

Edit:Ä°ÅŸletim sistemi XP
Yazdı:  18 Apr 2009 12:10
P4M900 Driver sayfasına bakabilirsin.
Yazdı:  18 Apr 2009 15:39
ya arkadaÅŸlar delırmek uzereyım sınırden klavyemı kırdım nolur yardıom edın ya arkım  benım  pcden reallek ac97 audia ses kjartını sılmışi uzun arastırmalarım sonucu buldum ses kartını ve yukledım 1 sorun ısaretım kalktı fakat gene ses gelmıyo cunku microsoft WINMM WDM SES UYUMLULUGU SURUCUSUNDE SORU ISARETI VAR BUNU NASIL KALDIRABILIRIM AYRICA AYNI SORU ISARETI COKLU ORTAM DENETLIYICILERINDEDE VAR NOLUR YARDIM EDIN DELÄ°RCEM:s:s:s
Yazdı:  18 Apr 2009 18:26
ya osman abi tüm siteyi okudum, uyguladım ama olmadı.bana ne olur yardım et...şimdi benim pcye format attım tüm driverleri yükledim hiç bir şeyde sorun yok ama windows ses aygıtımı bulmuyor realtekin driverini yükledim yüklemede sorun cıkarmadı, realtekten ses geliyor ama media player winap falan bunlardan ses alamıyorum internetten ses alamıyorum...ne olur osman abi yardım et
Yazdı:  18 Apr 2009 19:40
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım benim sorum olacaktı.
bilgisyarı formatladıktan sora sesi kuramaz oldum hata veriyor.xp servis pack2 kullanıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
ses:ac97 realtek
hd audio output-sürümü:5.10 türü: wdm
anakartım :foxconn
modell: 671mx 1.0
chipset: sis 671/fx/dx/mx
not: soruları veya cevapları burdan yazmıyorsak nereden yazıyoruz affınıza sığınarak.
iyi günler dilerim.
Yazdı:  19 Apr 2009 15:32
ayesil;
buradan chipset driver yükle, sisteme kur, bilgisayarı yeniden başlat.

Sonrada buradan ses driver dosyasını indir ve onuda sistemine kur. Bilgisayarı tekrar yeniden başlat.
Yazdı:  19 Apr 2009 15:33   Son düzenlenme: osman
Alıntı:
ya osman abi tüm siteyi okudum, uyguladım ama olmadı.bana ne olur yardım et

Donanımın konusunda detaylı bilgi vermen lazım.

Bknz. kurallar
Yazdı:  20 Apr 2009 10:00   Son düzenlenme: ertug001
selam osman bey

Manufacturer:Foxconn
Model: RC4107MA-S2
Chipset: ATI RS400/RC400/RC410

saygılar iyi çalışmalar
Yazdı:  20 Apr 2009 18:59
ya rahatsız ediyorum kusuruma bakmayın.kardeşim ses ayarlarını alt üst etmiş pc desadonları nasıl düzeltebilirim yardım edebilirmisiniz?
Yazdı:  20 Apr 2009 21:02
Alıntı:
Manufacturer:Foxconn
Model: RC4107MA-S2
Chipset: ATI RS400/RC400/RC410

RS400 Driver
Yazdı:  21 Apr 2009 18:10
osman abi ben format attım
bu sefer ses yok gittim driwer indirdim çalıştırıyom
bu seferde

does not support this operating system :WNT_5.1P

bu yazı çıkıyo ben ne yapmalıyım yardımcı olursan çok sevinirim
indirdiÄŸim ses driveri de bu
AD1986A_32bit_V510014151
Yazdı:  21 Apr 2009 19:50
Anakart marka ve modelini yazman gerekiyor.
Yazdı:  23 Apr 2009 23:27
Merhaba,benim şöyle bir sıkıntım var;

Ben masa üstü bilgisayar kullanıyorum ve format falan yemedi gayet normal çalışırken...
Kayıt yapmak için kulaklık ve mikrofon aldım, kulaklık çalışıyor fakat mikrofon doğru girişe takıldığı halde bir türlü ses gelmiyor.(Mikrofon başka bilgisayarda denendi çalışıyor.)Problemin ne olduğunu size anlatabilmek adına Kayıt denetimindeki CD SESI,MIK SESI,HAT SESI,STEREO KARISTIRICI bölümlerine baktım pasif.
Ve bilgisayarımda daha önceden ups girişli mikrofonlu kulaklık kullanıyodum onuda kaldırdım etkiliyodur diye ama sonuç elde edemedim.Aygıt yöneticisinde sadece ethernet denetleyicisi sarı ünlem işareti mevcut.Umarım detaylı bilgiyi verebilmişimdir. Yardım edebilirseniz çok sevinirim.

intel pentium D 915 Dual Core 800 Mh 2X2
MSI 7235 p965 neo

Saygılar,
Yazdı:  24 Apr 2009 00:15
Ve son olarak ÅŸu an fark ettiÄŸim bi ÅŸeyi daha paylaÅŸmak istiyorum;
webcamdan kayıt yapmayı denedim çalan müziği algılamış fakat webcaminde mikrofonunu algılamamış.
umarım yardımcı olabilirsiniz...
Tekrar tÅŸ.ler..
Yazdı:  24 Apr 2009 00:24   Son düzenlenme: osman
Sistem driver

Realtek High Definition Audio Driver dosyalarını sırayla sisteme tanıtıp, tekrar deneyebilirsin.

Ethernet sürücü dosyasınıda  buradan indirip, kurabilirsin.

Driver dosyalarını şu sayfadaki ikinci mesajıma göre yüklemen, daha olumlu bir sonuç verebilir.
Yazdı:  24 Apr 2009 17:05
Öncelikle ilginize çok tş.ler mesajınıza yeni bakabilme fırsatı buldum...
sistem driver = Vista_All_OS_Intel_INF_MB.zip
olarak geçiyor ben masa üstü bilgisayar ve xp  kullanıyorum, siz acaba vista için mi driver gönderdiniz ?
Yazdı:  24 Apr 2009 18:14
Son bi şey daha driver dosyalarını gönderdiğiniz sayfadaki 2. mesaja göre yükleyeceğim fakat sadece ethernet denetleyicisinde sarı ünlem işareti mevcut.
Realteki buldum ama yanlış bi şey yapmamak için sistem driverı nın adı nasıl geçer işelemciler kısmınımı güncellemem gerekli ?
Yazdı:  24 Apr 2009 19:47
Vista_All_OS anlamı: Vista ve tüm işletim sistemleridir.

Tüm driver dosyalarını sırayla sisteme yükleyin.
Yazdı:  26 Apr 2009 11:26
osman abi anakartım ımın model i intel P4M800P-8237 buna uygun ses driver ı arıyorum yardım lütfen
Yazdı:  26 Apr 2009 12:28
p4m800p driver adresine bakabilirsin..
Yazdı:  04 May 2009 13:40
ya osman abi kafayı sıyıracam pc ses aygıtı yok diyo
sad
Yazdı:  10 May 2009 22:30
merhaba osman ben bılgısayarıma format attım bılgısayarımda ses cıkmıyo ana kart cdsını yukledım ama ses kartı cdsı yoq ılk bılgısayar acıldıgında ekranı dondurdum su yazıo p5vd2-mx altındada motherboard bıde ıntel yazıo yardımcı olursanız cok sevınırım tesekurlersad
Yazdı:  10 May 2009 22:39
şunu yüklersen sorunun çözülebilir.
Yazdı:  11 May 2009 18:33   Son düzenlenme: osman
ınsallah olur cok sagolun
Yazdı:  13 May 2009 21:57
mrb ben yıne geldim osman abi bilg donuyor demStım ve ark format at gecer dediler attım ve yıne aynnısı EKRAN YINE DONUYOR bırde ses kartım gitti anlıycan yıne ses yok bana yardımcı ol lütfen MS 7021
Ana Sayfa