»Kullanıcı: »Åžifre: Beni hatırla?
Beles.Org / Teknoloji / Ä°ÅŸletim Sistemleri ve Donanımlar / Ses Gelmiyo ( Ses Kartı DeÄŸiÅŸti-Anakart DeÄŸiÅŸdi Ses sistemi DeÄŸiÅŸti ) Hala Ses yok ?

Ses Gelmiyo ( Ses Kartı Değişti-Anakart Değişdi Ses sistemi Değişti ) Hala Ses yok ?:

Yazdı:  02 Jun 2009 03:22
oyun oynarken bir anda ses gitti.ve sonra ses sisteminin son sesini açdım çok az miktarda ses alıyorum.Sürücü bileşenleri kaldırdım tekrar yükledim olmadı format attım yine olmadı ses kartı aldım yine olmadı anakartı değiştirdim yine olmadı artık aklıma birşey gelmiyor
Manufacturer :   MICRO-STAR INTERNATIONAL CO.,LTD
Model        :   MS-7135
Ses Kartı    : Realtek AC'97 Audio 3.97
YArdımlarınızı Bekliyorum Şimdiden Teşekkür Ederim
Mesut ARLI
Yazdı:  02 Jun 2009 03:25
Ses sistemini de değiştirdim yine sonuç negatif...
Yazdı:  02 Jun 2009 23:04
sen ne yaptın öyle yaaa grin_1

tüm driverlar yüklümü?
Yazdı:  04 Jun 2009 00:22
Hepsi Yüklü Directx yükledim yüklemez olaydım ses gitti ses sistemin son sesini açıyorum ses o kadar az çıkıyorki inanmıcaksınız ama ses kartı taktdım olmadı anakartı değiştirdim olmadı ses sistemini değiştirdim olmadı yarın HDD'yi sıfırlıcam (fabrika ayarlarına geri döndürcem RİSK'i var ama başka çare yok) büyük bi ihtimal drectx den kaynaklanan bir sorun ama drectx de ses sınaması yapıyorum sorun yok görünüyor ileri düzeyde pc kullanıcısı ve tamircisiyim ama böylesine ilk defa denk geldim hani derler ya terzi kendi söküğünü dikemezmiş aynen o dereceye geldim biglol
Yardımlarınızı ve önerilerilerinizi bekliyorum İyi Günler Dilerim...
Mesut ARLI
Yazdı:  04 Jun 2009 20:03
bende merak ettim grin_1
Yazdı:  04 Jun 2009 20:45
Directx yükledikten sonra oldu demiÅŸsin ama  elektriksel, topraklama sorunuda olabilir.

Cihazı farklı bir yerde ya da farklı bir prizde denedin mi?
Yazdı:  13 Sep 2009 04:10
Sorun çözüldü Hdd değişti...
Yardımlarınız için teşekkürler
Ana Sayfa