Yazdı: 26 Jan 2009 00:23 | |
Kayıtlı kullanıcı Offline
|
Yazılar: 32
Katılım tarihi: Jan 2009
|
osman abi öncelikle sizi takdir ediyorum.forum kurallarını oluştururken türkçe kısaltmalara yer vermemişsiniz.takdir ediyorum sizi...
gelelim benim sorunuma...abi benim bilgisayarımda truva atı war ve ben bunu silemiyorum.virüs programım silmiyor.ama karantinaya alıyor.bende silmek istiyorum.ayrıca bazı dosyalarım zarar görmüş.bunun sebebi casus dosyalar olabilir mi?çünkü tarattığımda baya bir casus dosya buldu.bunun dışında ufak bir sorun daha war.oynadığımn bir oyunda benim bir etkim olmadan basketbolcuların üzerinde duran ışığın rengi değişmiş.bunun sebei ne olabilir merak ettim.yardımcı olursanız çok sevinirim.
|
Yazdı: 26 Jan 2009 00:44 | |
|
|
ayrıca biz bu virüsü silsek herşey eski haline dönermi
|
Yazdı: 26 Jan 2009 01:15 | |
Admin Offline
|
Yazılar: 3640
Katılım tarihi: Jan 2006
|
buradan tam hizmet taraması yaptırabilirsin.
Oyundaki sorunun için bir şey diyemem ama var yerine war yazdığını söyleyebilirim
|
Yazdı: 26 Jan 2009 11:35 | |
|
|
tam hizmet taraması yaptırmıştım daha önceden bir faydası dokunmadı.(var)
|
Yazdı: 26 Jan 2009 11:44 | |
|
|
bildiğiniz bir truva atı temizleyicisi war mı?
|
Yazdı: 26 Jan 2009 14:52 | |
|
|
osman abi nod 32 kullanıyorum.mbr 2. ve 3. fiziksel mbr hatası veriyor.yardımlarını bekliyorum.
|
Yazdı: 26 Jan 2009 15:53 | |
|
Yazılar: 99
Katılım tarihi: Sep 2007
|
nod32 eskiden güzeldi ama yeni versiyonu çok dandik kullanışlı değil.Kaspersky bence en iyisi sayılır normal kullanıcı için.Ayrıca ben antivirüs pro kullanmıyorum.Çünkü virüsün nerden geldiğini ne yaptığını bilmek gerek.Sonuçta bu canlı birşey değil altı üstü 5-6 satır kod parçasından oluşan küçük yazılımlar.Biraz windows bilgisi biraz kayıt defteri bilgisi(biraz dediğime bakma kayıt defteri ciddi bir müessese ) virüsleri duman etmeyi başarabilir.He birde eğer bunları yapabiliyorsan o virüsleri silmek için önce msconfg den tüm proları kaldır başlangıçdaki.Sonra restart çek ve yeniden silmeyi dene eğer olmazsa restart çek ve güvenli modda başlat pc yi öyle silmeyi dene sana tavsiyem birde spyware doctor ile tarat kaspersky da yükleyip atratırsan sileceğini sanıyorum.Kolay Gelsin.
|
Yazdı: 26 Jan 2009 17:33 | |
|
|
nod 32 de virüs tarattığım zaman 2.fiziksel sürücüsünün MBR sektörü taranırken hata ile karşılaşıldı. Sürücü bölümü okurken hata ve 3.fiziksel sürücüsünün MBR sektörü taranırken hata ile karşılaşıldı. Sürücü bölümü okurken hata diye birşeyler söylüyor.bu sorunları nasıl halledebilirim.ayrıca kaspersky i sorunsuzca indirip ve sorunsuzca kurabileceğim ayrıca sınırsız olarak türkçe indirebileceğim bir adres war mı?lütfen yardımcı olun
|