Yazdı: 10 Jan 2009 20:10 | |
Kayıtlı kullanıcı Offline
|
Yazılar: 1
Katılım tarihi: Jan 2009
|
Selamınaleyküm büyüklerim ve küçüklerim.. Bu konuyu buraya açmam ne kadar doğru olur bilmiyorum ama benim ses kartımla ya da daha doğrusu bilgisayarımla ilgili bi' problemim var.. Yardımcı olacak kimsem yok.. Umarım derdime deva olabilecek birileri vardır aranızda..
M-Audio Fasttrack USB ses kartım var. Alalı 2 hafta kadar oldu henüz. 4 Gün öncesine kadar sorunsuz çalışıyordu. Fakat virüs nedeniyle bilgisayarıma format attım.. Formattan sonra ses kartımı bağladım. Sürücümü kurdum. Fakat ses kartımı takınca mause'm çalışmamaya başladı. Usb kaynaklı bi' çakışma yada güç yetersizliği olduğunu tahmin ederek mause'umu ps/2 bağlantısıyla bağladım. Yarım saat kadar normal çalıştıktan sonra yine aynı problemle karşılaştım. Aygıt Yöneticisi'ne baktığımda hersey normal gözüküyor. Günlerdir uğraşmama rağmen sorunuma çözüm bulabilmiş değilim..
Aranızda M-Audio Fasttrack USB kullanan veya böyle bi' problemle karşılaşan arkadaşlar varsa ve yardımcı olurlarsa çok makbule geçer.. Bi' ton işim aksadı.. Şimdiden çok teşekkürler.. Allah razı olsun. Selametle..
|