arkadaşlar ilk önce program ekle kaldırdan kaldırın sonra cd'si varsa otomatik olarak kursun tekrar başlatsın sorun çözülüyor ben böyle yaptım sizinkilerde olur diye düşündüm ... kolay gelsin
Yazdı: 30 Oct 2009 22:58
Kayıtlı kullanıcı Offline
Yazılar: 23
Katılım tarihi: Oct 2009
amd sempron 3000
ses kartı modelim = realtek hd audio output
sistem modeli ms-7253
xp
lütfen yardım edin 1 ay oldu ses yok pc de yardımlarınızı en kısa sürede bekliyorm
Yazdı: 31 Oct 2009 15:46 Son düzenlenme: osman
Admin Offline
Yazılar: 3640
Katılım tarihi: Jan 2006
Alıntı: lütfen yardım edin 1 ay oldu ses yok pc de yardımlarınızı en kısa sürede bekliyorm
Başlat > Çalıştır alanına devmgmt.msc yaz ve entera bas.
Açılan ekranda Microsoft UAA bus driver for high definition audio üstüne gel ve sağ tıkla. Devre dışı bırak seç ve tamam tıkla. Daha sonra Realtek driverı tekrar kurmayı dene
Yazdı: 31 Oct 2009 23:23
yaptım yükleniyor ama yine görev cubugunda hoporlör işreti fln gelmedi hiç bir degişiklik yok aygıt yöneticisindede soru işareti falan yok sadece kernel diye bişeyde soru işareti var napabilirim ya
Yazdı: 31 Oct 2009 23:34
Admin Offline
Chipset driver dosyasınıda aynı şekilde tekrar güncellemeli yükle.
Sorun devam ederse devre dışı bıraktığın uaa bus driver'a tekrar sağ tıkla, bu sefer "kaldır" seç, onayla, bilgisayarı yeniden başlat ve realtek driver'ı tekrar kur.
Yazdı: 01 Nov 2009 20:25
yaa ne kadar tşk etsem az sana osman abi bir ay oldu bakmadıgım site kalmadı valla heryeri aradım hep boş çıktı çook tşk ederim ne desem az
Yazdı: 01 Nov 2009 20:30
ya bide osman abi fazla soru sordum ama yazılım sahteciligine düştüm onu kapatmak için bi yok yokmu ekran karanlık oluyo hep köşede yazılım sahteciligi diye yazı yazıyor
Yazdı: 01 Nov 2009 20:42
Admin Offline
Lisansız kurulum yaptığın için aldığın bir uyarıdır.
Kaldırmanın yolu elbetteki var ama bu tip konular bu forumun yapısına uygun değil. Sorununu Google da arayabilirsin
Yazdı: 02 Nov 2009 19:32
hımm yinede çok tşk ederim
Yazdı: 24 Dec 2009 02:20
Yazılar: 5
Katılım tarihi: Dec 2009
hocam benimde ses kartı problemim var...ses kartını driverini indirip kurduğum halde tanımıyor...
merhaba osman abi banada yardımcı olurmusun windows media player her girdigimdi aygıt yürütülemiyor diyor kaç gün oldu hala hoporlerden ses çıkmıyor ASUS P5QSE2 İNTEL 82801JR(ICH10R) WİNBOND W83667HG YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
Yazdı: 03 Jan 2010 16:01
Yazılar: 1
Katılım tarihi: Jan 2010
merhaba benimde ses sorunum var. once uaa bus driver unlemliydi onu kaldırdım. simdi pc device unlemli ne yapmam gerekiyor. asus p5pl2 anakartım ses kartımın markasını bilmiyorum. masa üstü bilgisayarım. bu arada anakartın cdsini taktım ama kuramıyor. bi akıl verirmisiniz?
Yazdı: 03 Jan 2010 23:26 Son düzenlenme: theblue
konunun ustunden zaman gecmıs galıba cevap gelırmı bılmıyorum ama denemekte fayda var... ben realtek sound manager kurdum kac kere format attım her attıgımda aynı sound managerı kuruodm yıne kurdum ac97 sound manager ama bu sefer kurulu gosterıyor ama ses gelmıyor aygıt yonetıcısındede bı sorun yok ve en garibide sound managere girip test yapınca ses gelıyor... ama facebook felan gırıp vıdeo ızlerken veya medıa playerdan dınlerken ses cıkmıyor yardım lutfen