»Kullanıcı: »Åžifre: Beni hatırla?
Beles.Org / Teknoloji / Ä°ÅŸletim Sistemleri ve Donanımlar / yazılım sahtecılıgı kurbanı olabılırsınız nedemek yardım lutfen :(

yazılım sahtecılıgı kurbanı olabılırsınız nedemek yardım lutfen :(:

Yazdı:  23 Oct 2008 16:16
bılgısayarda bırden sabah karartı oldu yazılım sahtecılıgı kurbanı olabılırsınız bu wındows kopyası , orjınal wındowsla dogrulanmadımı ne yazdı ve sımdı bılgısayar yavasladı kapandıgında cok zor acılıyor ıste yazılım sahtecılıgı kurbanı olabılırsınız sımdı yukleyın falan yazdıktan sonra acılıyor ama ekran karanlık zor duzelttım. kapatınca yıne aynısı oluyor.ıyıde ben bısey yapmadımkı bılgısayara geldıler kurdular gıttıler grin_1 bırde format atmıstım yanlıs atmısım ses drıverınıde sızın sayeızde yuklemıstım sımdı ne yapmam lazım? nasıl gecıcek bu sey yada ne demek ????acıl yanıtlarınızı beklıyorum
Yazdı:  23 Oct 2008 23:40
Durumun ne olduÄŸu, aslında sen kendin baÅŸlıkta yazmışsın  grin_1

Lisanssız yazılım kullandığın için o uyarıyı alıyorsun.

Lisanslı işletim sistemi aldıysan, kurulumu yapan kişilere bildirmelisin.
Yazdı:  24 Oct 2008 14:25
3 yıl once aldım kısacası bu ısın altından ben tek basıma kalkamıcam anladım grin_1  neyse hersey ıcın tesekkur ederım ıyı gunler bu arada msn adresınızı ekledım ben bılgısayarla ılgılı derdım bıtmedı bıtmezgrin_1
Yazdı:  24 Oct 2008 14:32
bu arada ben pekı neden sımdıye kadar boyle bır uyarı almadımda sımdı alıyorum ? 3 yıldır kullanıyorum ama boyle bır uyarı almamıstım ?
Yazdı:  24 Oct 2008 23:05
3 yıl kıyak yaptılar grin_1
Ana Sayfa