»Kullanıcı: »Åžifre: Beni hatırla?
Beles.Org / Teknoloji / Ä°ÅŸletim Sistemleri ve Donanımlar / Laptoptaki yazı karakterlerim deÄŸiÅŸmiÅŸ

Laptoptaki yazı karakterlerim değişmiş:

Yazdı:  16 Oct 2008 03:00
SELAM ARKADASLAR

Benim laptopumda baglanti sorunu vardi
bir arkadasa rica ettim bunu halletti.. Lakin laptop`um yeni yazi karakterleri ilk aldigimdan cok farkli olmus.. Hayretler icinde kaldim.. !!!

suan bile bu yazilari yaziyorum aglayarak,sinirle yaziyorum... resmen ucuk duruyor yazi karakterleri,silik gibi sanki murekkebi biter ya bir tukenmez kalemin aynen oyle... ikili gorunuyor ekranimdaki tum yazilar,yazi karakterleri...

Kendisini aradim yarim agizla biseyler anlatti,sunu ayarliycaksin falan filan dedi.. Amaa benim icim icimi yiyor, resmen birsey yuklemis, degistirme yapmis..

Kendisi bilgisayar yazilim uzmani.. Birsey yapmis olabilir mi? Ne olur bana bir fikir verin,yardim edin.. Cildirmak uzereyim...!!!

Yepyeni laptopum ilk aldigimda cam gibiydi tum ekrandaki yazi karakterleri, canliydi,, suan silik olmus.. ne yapmis olabilir????

NE YAPARSAM BU SORUNU DUZELTIRIRIM...
Yazdı:  16 Oct 2008 08:35   Son düzenlenme: osman
Cihazın ekran görüntüsü nasıl bilmiyorum ama eğer ekran silikse donanımsal bir sorun olma olasılığı çok yüksek. Sadece karakterler değiştiyse, yüklemede bir sorun oluşmuş olabilir.

Ekran tazeleme ayarlarını, ekran ışık ayarlarını kontrol et.

Sorunun devam ederse, içini kemirmek yerine cihazı Yetkili Servise götür.

Dua et, içine bir şey dökülmemiş olsun down

Burada yazdıklarımın hepsi tahmin. Ekranın durumunu görmediğim için net bir şey söyleyemiyorum.
Yazdı:  16 Oct 2008 12:55
Tsk.ederim insallah icine bisey dokulmemistir.cunku daha yeni aldim ben laptopumu sad

suan yazilari yaziyorum mesela size cok silik,murekkebi bitmis gibi sanki daktiloda yaziyorum,inanilmaz sinir bozucu bir durum. Yetkili servise gotursemde bisey yapacaklarini sanmam, cunku yeni bu onlarda biliyorki sifir makina...

Laptopumu alan arkadas eski windows vista yuklemis olabilir mi ? yeniden windows vista yuklesem bu sorun gidermi ?

Ekran tazeleme ayarlari, isik ayarlari nerde acaba sad

tsk.ederim yardimin icin..
Yazdı:  16 Oct 2008 20:04
Klavye üstünden fonksiyon+ayar düğmesinden ayar yapabilirsin. Bu konuda cihazın kullanma klavuzundan bilgi alabilirsin.

Kendini bu kadar sıkmak yerine, cihazı servise götür.
Ya da çevrende varsa, bu işlerden anlayan birine göster.
Yazdı:  17 Oct 2008 13:03
Osman arkadasim, dun bu pc`yi ellerimizle eline verdigimiz kisi geldi bakti, bunu ben yapamiyorum ayarlarini anlamiyorum dedi cekti gitti..

yetkili servise goturcem yarin, bana sorunun ne oldugunu soylerler diye insallah umuyorum.

Windows vista`nin eski bir surumu yuklenmisse yada biseyler dokulmusse icine (su/cay) gibi bana bunu soylerlermi? bu belli olur mu? Tek merak ettigim sorumun yaniti bu.. sence bu anlasilir mi arkadasim ?
Yazdı:  17 Oct 2008 21:06
Teknik servis sana detaylı bilgi verir.
Sen her genede sistemini geri alırken sorularını servise iletmeyi unutma!
Ana Sayfa