»Kullanıcı: »Åžifre: Beni hatırla?

formattan sonra sorun:

Yazdı:  08 Oct 2008 18:08
merhabalar ben pc me yenı format attım .. formattan sonra anakartın cd sını yukluyorken suruculer kısmında hata veriyor (kuru çalıştırmadan önce ekran baÄŸdaÅŸtırıcılarınızı standart bir vga sürücüsüyle kurunuz)diye.. akabınde aygıt yonetıcısınde diÄŸer aygıtlar kısmında  sm bus denetleyıcisı sarı soru iÅŸareti olarak görünüyor ... bunu düzeltmenin bir yolu yokmudur ÅŸimdiden tÅŸkler
Yazdı:  08 Oct 2008 23:03
1. Önce chipset driveri kurmalısın.
2. Sisteminde sp2 yüklü değilse, sp2 yükle ve tekrar dene.
Yazdı:  09 Oct 2008 21:02
öncelikle ilginiz için teÅŸekkür ediyorum ... bu soyledıklerınızı yaptım ama içsel hata oluÅŸtu diyor .. daha baÅŸka bir çözüm öneriniz varmı... veya sm bus denetleyıcısının oyle sarı soru iÅŸaretı olarak durmasının herhangi bir zararı varmıdır  tÅŸkler
Yazdı:  10 Oct 2008 22:59
şunu yüklemeyi dene.
Yazdı:  11 Oct 2008 11:02
osman bey ben sistem özelliklerini söylememişim ... benim anakartım msı işlemcim amd şimdi bir program önerebilirseniz sevinirim tşkler
Yazdı:  11 Oct 2008 16:43
Bus Driver yazınca Intel sandım.

buradaki sürücüyü yükleyebilirsin.
Yazdı:  13 Oct 2008 18:24
tÅŸkler osman bey sorunumu baÅŸka bir ÅŸekilde hallettim
Yazdı:  13 Oct 2008 20:55
Şu başka şekildeleri forumda açıklamadığınız sürece, açtığınız başlığın başkalarına hiç bir faydası olmayacaktır.
Yazdı:  13 Oct 2008 21:53
osman bey yaptığım şey anakartın cd sini takıp sarı soru işareti üzerindeki drivere gelip sürücüyü yükle demek oldu ....uyarınız için teşekkürler
Ana Sayfa