Yazdı: 05 Oct 2008 16:02 | |
Kayıtlı kullanıcı Offline
|
Yazılar: 17
Katılım tarihi: Oct 2008
|
merhabalar
bilgisayarı kapatırken dwwin.exe dll hatası veriyor ve kapanıyor. ilk başta boyle hata verirken kullanmıstım. registry mechanic programını yukleyip bilgisayarı tarattım fakat hata duzelmedi. sonra format attım. dogal olarak hatayı vermedi. fakat sürücüleri yukledikten sonra bir kaç program daha yukledim (winrar,winamp vs..) tekrar aynı hatayı vermeye basladı. internette arastırdım bazıları kayıt defterinde çeşitli ayarlar yaptırarak o hatanın ekrana gelmesinin engelleyecegini soyledi. fakat ben hatanın ortadan kalkmasını istiyorum yani hata mesajının engellenmesini değil. o yuzden kayıt defteriyle ilgili hiç bir şey yapmadım. sizce bu hatayı bu sorunu nasıl cozebilirim.
|
Yazdı: 05 Oct 2008 16:43 Son düzenlenme: osman | |
Admin Offline
|
Yazılar: 3640
Katılım tarihi: Jan 2006
|
Güncel dosyayı buradan indirip kur.
Sorun devam ederse drwtsn32.exe hatası başlığına bir bak.
Dr Watson programını devre dışı bırakmak sana biz zarar vermez. DrWatson, ileri seviyedeki kullanıcılar için hata kayıtları tutan bir programdır.
Ayrıca sistemini SP3 sürümüne yükselt.
|
Yazdı: 07 Oct 2008 16:05 | |
|
Yazılar: 17
|
teşekkürler osman bey. dosyayı indirdim kurdum fakat işe yaramadı. dr watson u da devre dışı bırakmak pek istemiyorum. ileri kullanıcı degilim fakat sorunu çözmek isitiyorum daha çok.
|
Yazdı: 07 Oct 2008 21:12 | |
Admin Offline
|
|
O zaman hatanın hangi sürücüyü ya da programı yükledikten sonra oluştuğunu tespit etmen lazım.
|
Yazdı: 08 Oct 2008 20:36 | |
|
Yazılar: 1
|
slm osman kardeş forumda konuları biraz inceledim benim de bir sorunum var paylaşmak istedim bilmem daha önce karşılaştınızmı? bendeki pc dısıvırlara yazılım atmakta kullanılıyor yeni pc topluyorum 3-5 ay yada bir yıl çok güzel ama daha sonra rısıvır markalarını seçmeye başlıyor ve o markalara yazılım atmamaya başlıyor her şeyi deniyoruz ama ana kartı değişmeden düzelmiyor bu 4 üncü ana kart olacak değişeceğim böyle bir sorunla karşılaştınızmı hiç acaba
|
Yazdı: 08 Oct 2008 23:01 | |
Admin Offline
|
|
Rısıvır/Dısıvır dediğin şey nedir?
|