»Kullanıcı: »Åžifre: Beni hatırla?

dwwin.exe hatası:

Yazdı:  05 Oct 2008 16:02
merhabalar
bilgisayarı kapatırken dwwin.exe dll hatası veriyor ve kapanıyor. ilk başta boyle hata verirken kullanmıstım. registry mechanic programını yukleyip bilgisayarı tarattım fakat hata duzelmedi. sonra format attım. dogal olarak hatayı vermedi. fakat sürücüleri yukledikten sonra bir kaç program daha yukledim (winrar,winamp vs..) tekrar aynı hatayı vermeye basladı. internette arastırdım bazıları kayıt defterinde çeşitli ayarlar yaptırarak o hatanın ekrana gelmesinin engelleyecegini soyledi. fakat ben hatanın ortadan kalkmasını istiyorum yani hata mesajının engellenmesini değil. o yuzden kayıt defteriyle ilgili hiç bir şey yapmadım. sizce bu hatayı bu sorunu nasıl cozebilirim.
Yazdı:  05 Oct 2008 16:43   Son düzenlenme: osman
Güncel dosyayı buradan indirip kur.

Sorun devam ederse drwtsn32.exe hatası başlığına bir bak.

Dr Watson programını devre dışı bırakmak sana biz zarar vermez. DrWatson, ileri seviyedeki kullanıcılar için hata kayıtları tutan bir programdır.

Ayrıca sistemini SP3 sürümüne yükselt.
Yazdı:  07 Oct 2008 16:05
teşekkürler osman bey. dosyayı indirdim kurdum fakat işe yaramadı. dr watson u da devre dışı bırakmak pek istemiyorum. ileri kullanıcı degilim fakat sorunu çözmek isitiyorum daha çok.
Yazdı:  07 Oct 2008 21:12
O zaman hatanın hangi sürücüyü ya da programı yükledikten sonra oluştuğunu tespit etmen lazım.
Yazdı:  08 Oct 2008 20:36
slm osman kardeÅŸ forumda konuları biraz inceledim benim de bir sorunum var paylaÅŸmak istedim bilmem daha önce karşılaÅŸtınızmı?         bendeki pc dısıvırlara yazılım atmakta kullanılıyor yeni pc topluyorum 3-5 ay yada bir yıl çok güzel ama daha sonra rısıvır markalarını seçmeye baÅŸlıyor ve o markalara yazılım atmamaya baÅŸlıyor her ÅŸeyi deniyoruz ama ana kartı deÄŸiÅŸmeden düzelmiyor bu 4 üncü ana kart olacak deÄŸiÅŸeceÄŸim böyle bir sorunla karşılaÅŸtınızmı hiç acaba
Yazdı:  08 Oct 2008 23:01
Rısıvır/Dısıvır dediğin şey nedir?
Ana Sayfa