»Kullanıcı: »Åžifre: Beni hatırla?
Beles.Org / Teknoloji / Ä°ÅŸletim Sistemleri ve Donanımlar / pc toplıcam yardım!!!

pc toplıcam yardım!!!:

Yazdı:  03 Oct 2008 16:42
merhabalar ben şöyle eli yüzü düzgün müzik dinlemek ve nete girmek amaçlı bı pc toplıcam ucuz bıse olcak yanı bana önerileriniz nelerdir?
Yazdı:  03 Oct 2008 20:46
Uygun fiyatlı hazır sistemler var. Senin toplamandan daha ucuza gelebilir.
Yazdı:  04 Oct 2008 14:04
kaynak verebilirmisiniz
Yazdı:  04 Oct 2008 15:22   Son düzenlenme: osman
Kaynak; Gezelim görelim grin_1

Ya da
Kod:

www.uraniumpc.com
adresine gir. Sol menüde hazır sistemler seç, yeni ya da 2. el seçimini yap. Karşına gelen sistemlerden örnek sistemleri inceleyebilirsin.
Yazdı:  08 Oct 2008 11:00
sağol abi bir bakayım
Yazdı:  08 Oct 2008 11:21
abi vazgeçtim ya kafam karıştı en iyisi laptop almak ancaknlarında özellikleri felan farklı oluyor bna uygun bir şey sözyleyebilirmisiniz.Yada ikinci el satan bir site güvenilir veahutta sıfır uygun fiyatlı b pc de our laptop da.Uranium a baktımda biras karısık.Laptop 1 tane var ayrıca stokda olan.Yardımlarnızı beklıyorum.
Yazdı:  08 Oct 2008 22:33   Son düzenlenme: osman
Kendime laptop almaya 1 saatte karar verdim.
Alacağım laptop marka ve modelini seçmem 1-2 ay sürdü grin_1

İstediğin özellikleri laptoplarda bulmak çok zor oluyor. Bulduklarınında fiyatı uçuk oluyor.
Uranium'u örnek vermiştim. Yer sorunun yoksa, masaüstü bilgisayar al. Alacağın sistemi gezerek, görerek ve inceleyerek almanı tavsiye ederim.

Bu da benim laptop, fakat yaz aylarında yumurta pişirecek kadar çok ısınıyor ve pili yaklaşık 1 saat gidiyor. Mesela ben de çok ısınan ve pili çabuk biten sistemlerden hoşlanmam ama bana en iyi performansıda bu cihaz veriyor.
Sonuç olarak; Bir yer de seçim sana kalmış.
Şimdi sana bir cihaz tavsiye etsem, muhakkak ki senin hoşlanmayacağın bir özelliği çıkacaktır.
http://www.koyuncu.com.tr/content/sb8-1.jpg

http://www.koyuncu.com.tr/content/sb8-2.jpg
Yazdı:  14 Oct 2008 13:18
haklısın abi de ben budnan once bır pc daha toplamıstım yıne bole arastırıordum sonra masaustunu topladım bı muddet sonra keske leptop alsaydım dıe karar degıstırdım onu sattım sımdı soyle bır durum var bazen goruyorum 500 -600 ytl ye laptoplar oluyor kampanyalarla ama anlamadıgım bır ozellık oluyor o yuzden tereddute dusuorum mesela bakıyorum sıstem cok gusel ama ıslemcıye yasmıslar ıntel mobıle teknolojısı hayatımda duymamısım duymussamda anlamıorum o tur seyler.bende bu yuzden ıyı anlayan bırılerıne danısayım dedım.Daha oncelerde  de foruma sorular yasmıstım cevabını almıstım senden .Gercektende sen ıyı anlıyorsun be abı bu konuda da bana yasrdımcı olacagından emınım.Bna ucuz ıse yarar ıkıncı el farketmes bı sıstem bulsan cok memnun kalırımbiglol
Yazdı:  18 Oct 2008 15:58   Son düzenlenme: regaloq
şimdi önce bir kaç sorum olacak bu laptopların ekran kartını değiştirebiliyormuyuz?Yada bir harici ekran kartı oalyı var o nasıl br şeydir?Veyahutta ekran kartı onboard olan bir sistemde 2 gb ram oldugunu dusunelım onboard ekran kartı kapasıtesını en yuksek kapasıteye ayarlasak biosdan mesela 256.mb yada max. kaç ise onboard olmayan bır ekran kartı ıle benzetmeye kalkarasak durum ne olur, kaliteli bir oyunu dusgun bır performans ıle oynayabılırmıyız? cevaplarınızı beklıyorum(gercı sadece osman abı cevap verıyor amabiglol)
birde su sıstem işe yarar mı?
http://www.polenbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?product=30MSI50
Yazdı:  18 Oct 2008 16:54
Laptop ile oyun mu oynanır grin_1
Yazdı:  18 Oct 2008 18:26
biglol neden oynanmasın yuklerız bı nfsu2 felan oynarızbiglol ben evde kullanacam abı ogrencı adamız sırketımız yokkı ofısımızde kullanalım
Ana Sayfa