»Kullanıcı: »Åžifre: Beni hatırla?
Beles.Org / Teknoloji / Ä°ÅŸletim Sistemleri ve Donanımlar / driverları bulamıyorum

driverları bulamıyorum:

Yazdı:  19 Sep 2008 12:37
osman bey iyi çalışmalar.Ben bir öğretmenim ve okulumuzda çökmüş olan bir bilgisayara format attım. Tabiiki bilgisayarın driverlarını bulamıyorum.Söylediğiniz gibi cpu-z programını kurdum.Mainborda tıkladım şunlar yazmakta:
Manifacturer:First Ä°nternational computer,Inc.
Model:VI35 Serials
Chipset:sis645DX
Southbridge:Sis LPC bridge
LPCIO:ITE IT8705
Yardımlarınızı bekliyor ve şimdiden teşekkür ediyorum
Yazdı:  19 Sep 2008 21:51   Son düzenlenme: osman
chipset ve ses driver dosyalarını dener misin.
Yazdı:  22 Sep 2008 10:20
Hocam çok teşekkür ederim sorunumuzu çözdünüz.Başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim.
Yazdı:  22 Sep 2008 12:35
osman hocam sorun halloldu.İlginiz için teşekkür eder başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim.
Yazdı:  21 Jan 2009 23:18
sa osman bey oncelıkle herkesle bıre bır ılgileniyosunuz helal olsun.sımdı benım proplemıme gelım ses kartımı tam modelını bulamıyorumm
manifacturer:casper bilgisaray sistemleri a.ÅŸ
model:casper slp 1.0-2.0
chipset:vıa,
sounthbridge:vıa,
lpcıo:winbond yardım edersen sevınırım isletim sistemi vista eğer dersen vista otamatik yükleniyo ben driverını bulup yuklemek ıstıyorum o sekılde ayar lar doga kolay aluyor.
Yazdı:  22 Jan 2009 22:54
deadlove;
Verdiğin bilgilerle bir şey yapamam ama istersen chipset ve ac97 driver dosyalarını kurmayı deneyebilirsin.

Olmazsa, en azından anakartın chipset modelini bulmaya çalış. Via bir markadır, model değil.
Ana Sayfa