»Kullanıcı: »Åžifre: Beni hatırla?
Beles.Org / Teknoloji / Ä°ÅŸletim Sistemleri ve Donanımlar / acil yardım!!!!(award biosa windows xp kurulumu)

acil yardım!!!!(award biosa windows xp kurulumu):

Yazdı:  24 Aug 2008 19:27
award biosla yaptığım windows xp kurulumunda, ön yüklemeyi yaptıktan sonra bilgisayar tekrar başlıyor ya kurulum ekranına geçmesi gerekirken tekrar ön yükleme için hazırlık yapıyor bilgisayar
sizce nerede yanlış yapıyorum?bu işletim sistemine ilk defa kurulum yapıyorum.
normalde ön yükleme yaparken yükleme yapmak için bir tuşa basın yazıyor ama benim bilgisayarda cdroomdam boot ediliyor yazıyor.
bilen varsa lütfen yardım etsin.
Yazdı:  24 Aug 2008 19:45
ARKADAŞLAR PC YE FORMAT ATCAZ.CD DEN ÖNYÜKLEME YAPIYORUZ .DAHA SONRA BÖLMÜ SİLİP TEKRAR OLUŞTURUYORUZ.İŞLEM BİTİP BİLGİSAYAR KAPANIP TEKRAR AÇILDIGNDA WİNDOWS XP KURLUM EKRANI GELMİYOR (yani 39 dk kaldı yazıyor ya ) o ekran gelmeyip pc otamatik olarak tekrar cd den ön yükleme yapıyor.

not: bilgisayar kapanırken cd yi çıkartıyorum sırf tekrar cd den önyükleme yapsaın diye bu seferde ekrana siyah ekran geliyor.ve geçersiz dizin yazıyor solda.lütfen sorunla ilgilenirseniz sevinirim.dediğim gibi pc sürekli cd den ön yklmeyapıyor otamatik giriyor.

arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum
Yazdı:  29 Aug 2008 10:47
arkadaşım sen o cd den önyükleme yazan yer geldiği zaman tuşa basmıyacaksın biraz bekliyeceksin
Ana Sayfa