»Kullanıcı: »Åžifre: Beni hatırla?
Beles.Org / Teknoloji / Ä°ÅŸletim Sistemleri ve Donanımlar / ses kartımda sorun var ses vermiyo hata veriyo

ses kartımda sorun var ses vermiyo hata veriyo:

Yazdı:  03 Aug 2008 21:34   Son düzenlenme: alperjk
Kod:

Ses aygıtında bir sorun olduğundan Windows Media Player dosyayı yürütemiyor. Bilgisayarınızda bir ses aygıtı yüklü olmayabilir, başka bir program tarafından kullanılıyor veya doğru çalışmıyor olabilir.

ses kartıda degil anakarta baglı olan ses dagıtıcı vede pc kasasının önündende ses alamıyorum

hata bu anakartın markası foxconn  geri kalan özellikleri resimle upladım

http://img389.imageshack.us/img389/9207/adszih9.jpg
Yazdı:  03 Aug 2008 21:39
konuya cevep verecek olan arkadaşım bana e mail atabilirmisin hem konuyo yazıp hem bana e mail at lütfen

bmw_236@hotmail.com
Yazdı:  03 Aug 2008 23:09
slm abı ılkde sızın le konucam ama derım suu xp sp3 yukledım ama seskarında sorun war dıyooo yardımcı olursasın sevınırım be abıı
Yazdı:  04 Aug 2008 00:34
Kod:

vede yazmayı unutmuşum işletim sistemim windows xp home edition sp3

Kod:

şunuda anlatim belki bi faydası olur
ben pc açmıştım temizlemek için daha öncede yapmışdım birazda olsa bilgim ardı ekran kardını söktüm ram i söktüm iÅŸlemcinin üzerindeki metal blogu çıkardım,power sapply ı da açtım temizledim  herÅŸey temizlendikten sonra iÅŸ montaya geldi hepsini montaladım vede pc yi açtıgımda pc açılıyodu windows yükleme yerine geliyodu ve tık die bi ses geliyodu kapanıyodu  power sapply ı açtım ve bi sogutucu blogunun çok ısındıgını fark ettim "belki çıkışı yanmıştır ısınıp kapanıyodur" die düşündüm yeni birtane power sapply adım taktım ama gene aynısını yaptı bu sefer tekrar herÅŸeyi söktüm anakarttaki pili bi teker teker iyicene yerleÅŸtirdim herÅŸeyi ve pcyi açtıgımda bu sefer açıldı hiçbi sorun yok açılmada ama iÅŸde konuda yazdıgım gibi ses yok diyeceklerim bukadar.

Kod:

format atsam sorun çözüürmü bu arada.
Yazdı:  04 Aug 2008 00:41
alper abi direct 3d hatası neden verio bilen varsa aliihsanerden26@hotmail.com eklesinmadbigloltongue
Yazdı:  04 Aug 2008 00:55
ben konu açıyorum yardım istiyorum adamlar benden istiyo sadsad
Yazdı:  07 Aug 2008 21:19
alper;
Aşağıdaki sürücüyü yükle

Kod:

www.rapidshare.com/files/132894633/a12112d.zip
Yazdı:  10 Aug 2008 13:04   Son düzenlenme: alperjkj
forumdan banlanmışım nedenini anlamadım ama onu indirdim osman abi ama sorunum çözülmedi aynen devam ediyo sagda simgesi bile yok  formatladım gene çare olmadı aksine gene bi sorun oldu floppy i görmüyo ÅŸimdide vede ses çıkmıyo her ÅŸey aynı yaw anlamadıgım açılışda nie ana kartımın logosu görünmüyo sistemi denetleyip kaç ram oldugu yazmıyo acaba biosda ayarlarmı degiÅŸdi böylr biÅŸi mümkünmüdür

vede formatladıkdan sonra ben hdd yi 3 e bölmüşdün önceden isimleri (c) (d) (f) cdromun ismi (E) floppinin (A) formattan sonra (C) (D) (E) cdrom (F) floppy kayboldu neden oldu böyle bişi benim anakart ölmüşmüdür yoksa
Yazdı:  10 Aug 2008 14:18
tamam abi ben sorunumu çözdüm sorun biosdaymış audio disableymiş çok ugraşdım gözüme çarptı enable yaptım çözüldü ama floppy hala yok biglol
Ana Sayfa