»Kullanıcı: »Åžifre: Beni hatırla?
Beles.Org / Teknoloji / Ä°ÅŸletim Sistemleri ve Donanımlar / acil yardım!!(sabit disk sorunu)

acil yardım!!(sabit disk sorunu):

Yazdı:  06 Jul 2008 20:20
sabit diski açtığımda birlikte aç ibaresi çıkıyor. hiç bir şekilde açılmıyor. bana yardım edebilirmisiniz lütfen!
Yazdı:  06 Jul 2008 22:39
c ve d sürücüleri açılmıyor yardım bekliyorum.
Yazdı:  06 Jul 2008 23:21
rose.exe başlıklı yazıya bir gözat.
Yazdı:  06 Jul 2008 23:42
denedim onu fakat olmadı, benim bilgisayara herhangi bir virüs bulaşdığını sanmıyorum. bugün tarama yaptım, 4 tane virüs buldu ama o kadar önemli değil sanırım. bilgisayarın başka yerinde bir sorun yok sadece c ve sürücüleri çift tıkladığımda (bu dosyayı açmak için kullanacağınız programı seçin yazısı çıkıyor) yani birlikte aç ekranı çıkıyor..
dün internetten internet driverlerini güncelledim ondan sonra oldu sanırım ama oradan virüs bulaşacağını sanmıyorum. çünkü dellin kendi driverleri, sizce sorun nedir
Yazdı:  07 Jul 2008 19:36
Virüsleri silsen bile kalıcı hasarlar bırakmış olabilir. Bence sorun virüs kaynaklı, dosya bozulmasıdır.

Online Test sayfasından Tam Hizmet Taraması yaptır.
Yazdı:  09 Jul 2008 21:31
arkadaşlar bunuda denedim ama olmadı. ne yapmam gerekiyor, format atamam çünü çok fazla şey var, kaybolacak diye korkuyorum.
Yazdı:  10 Jul 2008 12:49   Son düzenlenme: osman
kardeÅŸ o bir virüs onu açmak için  bu adresden indirebilirsin

http://www.4shared.com/file/10619298/d7fce0d9/kill_autorun_vbs.html

Admin Edit:
Dosyayı kısayoldan indirmek için buraya tıklayın.
Yazdı:  10 Jul 2008 21:05
çok teşekkür ederim bireysel
ya bu nasıl bir virüs biraz anlatsana, yani şaşa kaldım bir programla her şey açıldı. teşekkürler tekrar. bundan sonra hep buradayım:biglol
bence bu sitenin biraz daha yeniliğe ihtiyacı var. admin ne düşünüyor düşüncelerini bizimle paylaşsın lütfen
Yazdı:  12 Jul 2008 14:55   Son düzenlenme: osman
Arkadaşlar kolaylık açısından, ilgili dosyayı kendi sunucumuza ekledik. Dosyayı buraya tıklayarak indirebilirsiniz.
Yazdı:  18 Sep 2008 13:55
çok teşekkürler problemim çözüldü
Yazdı:  25 Nov 2008 19:41
saol bireysel! süpersin !biglol
Ana Sayfa