»Kullanıcı: »Åžifre: Beni hatırla?
Beles.Org / Teknoloji / Ä°ÅŸletim Sistemleri ve Donanımlar / bilgisayarın kapat butonu yok oldu yardım

bilgisayarın kapat butonu yok oldu yardım:

Yazdı:  14 Jun 2008 19:01
bilgisayarı kapatmak  istediÄŸimde kapat butonu yok oturumu kapat var ona tıklıyorum.oturum kapatılıyor oluÅŸturmama raÄŸmen kullanıcı hesabı çıkıyor alt taraftaki bilgisayarı kapatı tıklıyıp kapatabiliyorum.nasıl düzeltebilirim ilginize ÅŸimdiden tÅŸk.
Yazdı:  14 Jun 2008 20:39   Son düzenlenme: osman
Bilgisayarı senden başkası kullanıyorsa, grup ilkelerinden bunları devre dışı bırakmış olabilir.

Yapman gerekenler;
başlat > çalıştır > gpedit.msc yaz ve enter.

Karşına gelen grup ilkesi ekranında yönetim şablonları yanındaki + işaretine, sonra da başlat menüsü ve görev çubuğu yazısına tıkla.

Sağ tarafta "başlat menüsünde oturum kapatmayı kaldır" ve "oturumu kapat komutunu kaldır ve erişimi engelle" bölümlerinin yanında etkin yazıyorsa her ikisinide çift tıklayıp "yapılandırılmadı" seç ve çık. Bu grup ilkeleri ile genelde arkadaşlara şakada yapılmaktadır. Sen de kurban olabilirsin grin_1
Yazdı:  15 Jun 2008 14:42
merhaba ilginize tkş.ama olmadı gpedit.msc yazıp enter dediğimde windows dosyayı bulamadı diyor
Yazdı:  15 Jun 2008 20:57   Son düzenlenme: osman
Oturumu admin olarak mı açtın?

Bir de xp home kullanıyorsan grup poliçelerini çalıştıramazsın çünkü home da yok.
Ana Sayfa