»Kullanıcı: »Åžifre: Beni hatırla?
Beles.Org / Teknoloji / Ä°ÅŸletim Sistemleri ve Donanımlar / web cam kameramın cd si yüklenmiyor ve msn de donuyor çalışmıyor.

web cam kameramın cd si yüklenmiyor ve msn de donuyor çalışmıyor.:

Yazdı:  11 May 2008 23:25
Sevgili osman abi,

Benim Arçelik PC  5300 bilgisayarım var. Ä°ki tane web cam aldım ikisindede msn çalıştırdığımda pc donuyor. Microsoft LifeCam 1.4 (VX-1000) cameramın CD si elimde var ama yüklerken son 2 sekmede takılıyor. CD de bozukluk var diyerek ilkini deÄŸiÅŸtidim. Ä°kincisini orda deneyerek aldık fakat bizim PC de yüklerken aynı hatayı verdi ve MSN de donmam devam etti lütfen bana hatanın ne olduÄŸunu ve çözüm yollarını bildirimisiniz. TeÅŸekkürler.
Yazdı:  17 May 2008 11:45
Sevgili Osman abi;
Daha önce yazmış olduğum sorunuma ceavp yazmayı unutmuşsun galiba.Lütfen bu mesajıma cevap verirmisiniz.Teşekürler.confused
Yazdı:  17 May 2008 22:21
BaÅŸka marka bir web kamera ile dene.
Sorun devam ediyorsa servise götür.
Yazdı:  19 May 2008 22:47   Son düzenlenme: yGz67
Arkdaşlar biri bana acil yardım etsin yha msn yi açıorm 4 5 dk ya kalmıor kendi kendine msn yanıt vermior dior bide web cam çok kasıor benim neden acaba ne olur yardım edermisinizconfusedconfusedconfusedconfused
Yazdı:  25 May 2008 14:07
Başka bir kamerayla da denedik.Ama sonuç yine aynı sadece msn de kamerayı kullanınca pc donuyor.Ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz?
Yazdı:  25 May 2008 14:13
Alıntı:
Sorun devam ediyorsa servise götür.

Çakışma vardır, incelenmesi lazım.
Ana Sayfa