»Kullanıcı: »Åžifre: Beni hatırla?

Sürekli resetlenen pc:

Yazdı:  14 Apr 2008 19:22
bi aralar pc sürekli reset atıyodu. ne yaptığımı tam hatırlamıyorum ama halloldu. sonra 2 ay önce yine aynı şey oldu. bi kaç gün düzelmedi ama sonra yine düzeldi. şimdi aynı sorun yine başladı ve bu sefer düzelmiyor.
Blgisayarı açtığımda güvenli mod vs seçenekler çıkıyor. windows olaÄŸan ÅŸekilde baÅŸlasın dediÄŸimde windows normal bi ÅŸekilde yükleniyor, tam windowsun mavi ekranı gelmesi gerekirken reset atıyor. enson en iyi yapılandırmayı seçtiÄŸimde "STOP ERROR c00000218 hard error"  benzeri biÅŸeyler yazıyor. güvenli modda baÅŸlatmayı denediÄŸimde ise "reboot and select boot properdevice or insert boot media in selected boot device" dedi. sonra boot ayarlarını açmak için F12 ye bastım. ekranın altında
f2 to run the setup
f12 to bilmemne boot media yazıyordu
bende f12ye bastım ve bilmemne boot media değiştirildi gibi bişeyler yazdı. sonra f2ye bastım ve boot ayarlarına geldim. herşey normal görünüyordu. reset attım. açılışta şöyle bi ekran çıktı

Ä°ntel boot agent FE v4.1.10
copyright...................

Ä°ntel boot agent PXE base code (BA1210BC)
copyright.......................

PXE-E61: media test failure check cable
PXE-M0F: exiting itel boot agent

kabloları kontrol ettim ama bi yanlışlık yok gibi.
en sonunda dedim en iyisi Osman abiye danışmak.
Şimdiden teşekkür ederim
Yazdı:  15 Apr 2008 23:10
c00000218 hatasının 2 nedeni olabilir.
1. hata, kayıt defteri bozulmuştur.
2. hata, sabit diskte sorun olmuÅŸtur.

İstersen buradaki bilgilerle kayıt defterini onarmayı dene.
Yazdı:  16 Apr 2008 13:56
windows cdsini takamıyorum çünkü sürücü çalışmıyor. arkadaştan alıp öyle deneyeceğim. çok teşekkür ederim yardımınız için
Ana Sayfa