Yazdı: 27 Mar 2008 15:20 Son düzenlenme: selcuk | |
Kayıtlı kullanıcı Offline
|
Yazılar: 2
Katılım tarihi: Mar 2008
|
merhaba,
bilgisayarımı 10 gün önce aldım.amacım sadece vanda olan kardeşimle görüşüp konuşabilmek ve ilkokulda okuyan oğlumun birkaç oyunla oynayabilmesi.Bilgisayarı aldığımız yerde kurdular.Eve getirip çalıştırdığımızda msn de kerdeşimin sesi bana geliyor,benim sesim gitmiyor. bütün ayarların normal olduğunu mikrofon sekmesinin hareket ettiğini fakat msn ekranında karşıdakinin görüntüsünün yanındaki sekme hareket ederken bizim görüntümüzün yanındaki sekme hareket etmiyor ve kardeşim sesimizi duyamadığını söylüyor.Belki kameranın mikrofonundandır diye Dahili mikrofonlu kamerda da ayrı kamerada da denedik Fakat hiç bir şekilde düzelmedi.Kardeşimle konuşmak için heyecanlanırken hayal kırıklığına uğradım Osman Bey lütfen bana da yardım eder misiniz.Böyle güzel bir site hazırladığınız için teşekkürler.
|
Yazdı: 29 Mar 2008 00:01 Son düzenlenme: osman | |
Admin Offline
|
Yazılar: 3640
Katılım tarihi: Jan 2006
|
Msn Araçlar sekmesinde ses ve görüntü kurulumu isimli bir bölüm var. Oradan ayar yaptınız mı?
Ayrıca sağ alt köşede bulunan ses simgesine çift tıklayın, açılan ses ayarı denetimlerinde seçeneklerden Özelliklere girin. Mikrafon yazan yerin yanındaki kutu işaretli değilse işaretleyin. Tamam tıklayın ve ses ayar denetimlerinde mikrafon bölümü "sessiz" işaretli mi kontrol edin.
|
Yazdı: 29 Mar 2008 01:14 | |
Kayıtlı kullanıcı Offline
|
Yazılar: 2
Katılım tarihi: Mar 2008
|
Osman bey size çok teşekkür ederim.
Msn-araçlar dan ayar yaptım.Oldu....10 gündür çektiğim çile bitti.Kardeşim de beni duyuyor artık.
Tekrar yekrar teşekkür ediyorum Allah sizden razı olsun.Benim gibi bilgisayar bilgisi başlangıç düzeyinde olanlara veya yardıma ihtiyacı olanlara böyle güzel bir site kurarak yardım etmeniz çok güzel birşey..Saygılarımı sunarım...
|