»Kullanıcı: »Åžifre: Beni hatırla?
Beles.Org / Teknoloji / Ä°ÅŸletim Sistemleri ve Donanımlar / System Volume Information

System Volume Information:

Yazdı:  18 Mar 2008 00:16
Osman hocam iyi günler.Dün bilgisayarımdan flash bellek aracılığıyla veri alışverişi yaqpmıştım.Bugün bişey farkettim,c'de System Volume Information diye bişey çıktı.Sistem geri yüklemeyle ilgili bişey olduğunu söylüyolar ama tam olarak nedir açıklayabilir misin?Bir çeşit virüs filan değildir umarım.Saygılar...
Yazdı:  18 Mar 2008 10:29
Doğru söylemişler. Sistem geri yükleme ile ilgilidir.
Virüsler o klasörü çokça kullandıkları için, bazen antivirüsler de o klasör için uyarı verebilirler.
Sistem geri yükleme özelliğini kapatırsan, klasör silinir. Klasör içeriğini görmek için, klasöre sağ tıklayıp özellikler > Güvenlik > Ekle bölümünden kendini ekleyerek, içeriği görüntüleyebilirsin.
Yazdı:  18 Mar 2008 22:19
Hocam ben bir konuda daha fikrini almak istiyorum.Bir yakınımın internet bağlantısı sorunu var.Modem'in markası Pikatel.Modem'i açıyoruz internet bağlantısı var gözüküyo fakat hiçbir site açılmıyo.Ağ bağlantılarım'dan yerel ağ bağlantılarım'a girip onar diyoruz,dns belleğini filan temizliyo daha sonra internet geliyo fakat 5 dk içinde yine gidiyo.Tekrar ağ bağlantılarına girip onar dediğimizde,onarmaya çalışırken takılı kalıyo ve hata veriyo.Bazen günde 10 saat internet erişimi oluyo fakat ansızın tekrar gidiyo.Modemin bağlantı kablosunu değiştirmişler,birkaç saat internet bağlantısı gelmiş daha sonra yine gitmiş.Telekom'u aradık hatta bir sorun olmadığını söylediler.Sorunun ne olduğu hakkında bir fikir yürütebilir miyiz acaba?
Yazdı:  18 Mar 2008 23:21
- Modem usb girişli ise, farklı bir usb girişine takın.
- Sürücüsünü güncelleyin.
- cihazı başka bir yerde test edin.
Ana Sayfa