»Kullanıcı: »Åžifre: Beni hatırla?
Beles.Org / Teknoloji / Ä°ÅŸletim Sistemleri ve Donanımlar / lutfen acil yardim bekliyorum

lutfen acil yardim bekliyorum:

Yazdı:  04 Mar 2008 18:45
slm benim sorunda sesle ilgili pc vista yuklu geldi sonra xp formati attim ama pc'den ses seda yok herseyi denedim yukledim ama nafilesadmanufacturer:Acer....(_Model F672CR_)....Chipset SiS 671/FX/DX/MX....(_REV 00..._) biran once yardim ederseniz cok sevinirim kafayi yemek uzereyim simdiden tsk ederimm Abi...
Yazdı:  04 Mar 2008 20:52
Acer'in model adını yazabilir misin.
Örneğin Acer Aspire M5620 gibi.
Yazdı:  04 Mar 2008 22:33
Acer Aspire M1600...VALLA yardim edersen makbule gecer Abi..ucuncu kez format attim belki duzelir diye ama nafilesad(son care senden gelicek programda...simdiden tsk ederim ilgineee
Yazdı:  05 Mar 2008 21:52
Abi hala haber yok senden kafayi yiycem bu ses olmuyor herseyi denedimmmm var yada yok desen bende bilsem.
Yazdı:  05 Mar 2008 23:46   Son düzenlenme: osman
Acer Aspire M1600 Xp ses driverini buradan indirebilirsin.

Bu da vista driver dosyası.
Yazdı:  07 Mar 2008 19:55
ALLAH RAZI olsun abiii sonunda ses oldu bende kafayi yemekten kurtuldum tekrar tsklerrr...
Yazdı:  07 Mar 2008 20:17
Slm osman abi senin bilgine ihtiyacim var...ben wista'dan xp donus yaptim tekrar..ses sorununu sayende cozuldu ama yuklerken dedigi sey service pack 2 yuklu olmasi yukledim sesde tamam oldu..buraya kadar hersey guzel ama sonradan service pack 2 pc acayip kasti ve internete baglanamadim gene format attimsadbana acilen bir bilgi verirsen sevinirim simdiden tskler
Yazdı:  08 Mar 2008 22:56
slm ben kafayi yemek uzereyim bu pc'ye 5ci kez format atisim valla ses programini yuklerken servic pack 2'yi istiyor yukledim zaman hep ayni hata nete baglanilmiyor bu kezde pc kasiyor tek istedim bi cozum fazla birsey degil servicpack2 kurmadan nasil ses sistemini yukluyeblirim lutfen acil yardimmm bekliyorum...(arkakadaslar sizlerde bakip gecmesenizde bilginiz varsa paylassaniz bende kafayi yemekten kurtulsam)neyse simdiden tskler ama acil cevap gelirse sevinirim
Yazdı:  09 Mar 2008 20:43
Vista yüklediğinde de aynı sorun oluyor mu?
Ana Sayfa