»Kullanıcı: »Åžifre: Beni hatırla?
Beles.Org / Teknoloji / Ä°ÅŸletim Sistemleri ve Donanımlar / veri kurtarma OSMAN ABÄ° YARDIM

veri kurtarma OSMAN ABÄ° YARDIM:

Yazdı:  27 Dec 2007 01:10
merhaba basit bir bilgisayar ev kullancısıyım dün akÅŸam program  merakım yüzünden yaklaşık 40 gb harddiskimden 20 gb kadar veri kaybına uÄŸradım kısaca anlatayım NORTON ghost diye sistem yedekleme programı var onu kullanmaya baÅŸladım ve iÅŸlem bitmeden bilgisayarı kapattım sonra açtığımda d: sürücüme tıklayınca biçimlendirin diye uyarı alıyorum resimlerim müziklerim ve o kadar uÄŸraÅŸtığım program arÅŸivim gitti kotalı internet kullandığım için çok üzüldüm o programları hazırlayana kadar çok zamanım gitmiÅŸti çok üzgünüm.
birkaç kurtarma programı denedim interntte araştırdım fakat sonuca ulaşamadım

hardisk üzerinde fiziksel problem yok üzerinede daha biÅŸey yazmadım kurtarılabileciÄŸini biliyorum bu yüzden bu sorunumu nasıl çözerim konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim. hangi program ve nasıl yapacağım OSMAN ABÄ° YARDIM
Yazdı:  28 Dec 2007 18:51
benim soru ve sorunlarımın çözümü çokmu zor benden sonra yazanlara bile cevaplar yazmışsınız osman abi özellikle benim attığım sorulara dikkat et bak çoğu cevapsız kalmış sizden başka da cevaplayan yok lütfen cevaplayınız
Yazdı:  29 Dec 2007 00:39
EasyRecovery Pro programını dene.

Soruları elimden geldiğince cevaplıyorum.
Sonuçta ben de bir insanım ve buraya ayırdığım zaman kısıtlı.
Ana Sayfa