»Kullanıcı: »Åžifre: Beni hatırla?

HARD DÄ°SK ONARIMI:

Yazdı:  12 Dec 2007 20:10
d: sürücümde (harddiskimde) bet sectör yada baÅŸka bir problem olduÄŸunu düşünüyorum hafızadaki müzikleri dinlerken takılmalar resimleri açarken de donmalar ve c: deki yada cd den bir resmi arka plan yapıyorken hardiskteki bir resmi arka plan yapamama gibi problemlerim var resimleri arka plan yap  komutunu verdiÄŸimde taşınamaz yada kullanılıyor vs gibi hatalar veriyor.Resim ve müzikler dışında problem yok gibi program setup yedeklerim var onlar gayet normal çalışıyor harddiskimi içindeki veriler kaybolmadan  onarmak istiyorum  dardisk onarımı ve betsectör onarımı ile ilgili pek fazla program bulamadım bulsamda türkçe deÄŸil yada kullanımı ile ilgili resimli anlatımı yok sadece ençok tavsiye edilen programı buldum ve indirdim fakat kuulanımı hakkında bir bilgim yok ismi flobo hard disk repair bu program yada baÅŸka program tavsiyesi olan varsa yardım larınızı bekliyorum.HARDDÄ°SKÄ°MDE ANLATTIÄžIM PROBLEMLERLE Ä°LGÄ°LÄ° ENGÄ°N BÄ°LGÄ°LERÄ°NÄ°ZE TECRÃœBELERÄ°NÄ°ZE ihtiyacım var YORUMUNUZU bekliyorum  OSMAN BEY
Ana Sayfa