Yazdı: 12 Dec 2007 20:10 | |
Kayıtlı kullanıcı Offline
|
Yazılar: 40
Katılım tarihi: Oct 2007
|
d: sürücümde (harddiskimde) bet sectör yada başka bir problem olduğunu düşünüyorum hafızadaki müzikleri dinlerken takılmalar resimleri açarken de donmalar ve c: deki yada cd den bir resmi arka plan yapıyorken hardiskteki bir resmi arka plan yapamama gibi problemlerim var resimleri arka plan yap komutunu verdiğimde taşınamaz yada kullanılıyor vs gibi hatalar veriyor.Resim ve müzikler dışında problem yok gibi program setup yedeklerim var onlar gayet normal çalışıyor harddiskimi içindeki veriler kaybolmadan onarmak istiyorum dardisk onarımı ve betsectör onarımı ile ilgili pek fazla program bulamadım bulsamda türkçe değil yada kullanımı ile ilgili resimli anlatımı yok sadece ençok tavsiye edilen programı buldum ve indirdim fakat kuulanımı hakkında bir bilgim yok ismi flobo hard disk repair bu program yada başka program tavsiyesi olan varsa yardım larınızı bekliyorum.HARDDİSKİMDE ANLATTIĞIM PROBLEMLERLE İLGİLİ ENGİN BİLGİLERİNİZE TECRÜBELERİNİZE ihtiyacım var YORUMUNUZU bekliyorum OSMAN BEY
|