»Kullanıcı: »Åžifre: Beni hatırla?
Beles.Org / Teknoloji / Ä°ÅŸletim Sistemleri ve Donanımlar / formattan sonra (FORMAT ATMAKTAN SIKILANLAR İÇİN ...)

formattan sonra (FORMAT ATMAKTAN SIKILANLAR İÇİN ...):

Yazdı:  09 Dec 2007 00:04
bilgisayarıma format attıktan sonra sürücüler ve en gerekli programlarımı kurduktan ve en iyi ayarlarımı yaptıktan sonra bu ayarlarımı kaydedip ilerde problem olduÄŸunda tekrar format atmadan format atmış hale dönmek istiyorum sistem geri yükleme gibi basit bir yöntem deÄŸilde bu iÅŸlemi daha kolaya yapacak  bir program yazılım yada yöntem varmı OSMAN BEYÄ°N DÄ°KKATÄ°NE
Yazdı:  09 Dec 2007 00:12
http://www.beles.org/forumum/article457.htm
Yazdı:  09 Dec 2007 15:59
merhaba anlatımı indirmi çok güzel bide programı indireceÄŸimiz bi adres verirseniz sevinirim çünkü  google arattım daha deÄŸiÅŸik ara yüzlü programla karşılaÅŸtım.
Yazdı:  09 Dec 2007 17:15
30 günlük deneme sürümünü buradan indirebilirsiniz.
Yazdı:  12 Dec 2007 19:50
osman usta 30 günlük deneme sürümü demiÅŸsin baktımki bu 70 mb civarında bir program bu yüzden indirmedim ve denemedim? bu programla sistem yedeÄŸimizi aldık ve daha sonra yüklemek üzere kaydettik ve ya kurduk  yedekleme yapcaz.buraya kadar heÅŸey tamam peki sistem 30 günde deÄŸilde 3 ay sonra çöktü ee ozaman deneme sürümünün günü bittiÄŸinden dolayı geri alamazsak kötü olur çünkü programın 30 günlük deneme süresi var demiÅŸsiniz bu konuda bizi aydınlatırsanız sevinirim
Ana Sayfa