»Kullanıcı: »Åžifre: Beni hatırla?
Beles.Org / Teknoloji / Ä°ÅŸletim Sistemleri ve Donanımlar / p4pe-x/te ses kartı lazım

p4pe-x/te ses kartı lazım:

Yazdı:  07 Nov 2007 21:35   Son düzenlenme: ANSVERS
ses kartımı yanlışlıkla sildim sanırım hopörlörlerimden ses gelmiyor radyo cd medyaplayr malesef hiçbirini dinleyemiyorum yardımcı olabilirmisiniz saygılarımla!

grin_1
Yazdı:  07 Nov 2007 22:16
Ses kartı sürücünü yükle diyecem, nereden bulacam diyeceksin. Forumda bu konuda bi ton yazı yazdım.
Müneccim olmadığım için ses kartı sürücünün ne olduğunu bilemiyorum grin_1
Yazdı:  18 Nov 2007 12:33   Son düzenlenme: osman
selam osman bey bnimde ses sorunum var ses kartının driver ini yükleyemiyorum şu hatayı veriyor.driver not faund! default selection will reboot your system and restart setup. selection on option'no' will abort installation. anakartın cd sinde nevarsa yükledim ama olmuyo bazı driver ları yüklerkende hata veriyo yardım ederseniz çk sevinirim
manufacturer:asustek computer inc
model:p4pe-x/te   rev1.xx
chipset:intel i845pe  sanırım bunlar yeterli ÅŸimdidenteÅŸekkürler
Yazdı:  18 Nov 2007 23:33
balaban,
Ses sürücünü buradan indirebilirsin.
Yazdı:  19 Nov 2007 22:11
slm osman bn verdiğin driver ı da yükledim. xp ile uyumluluğu doğrulamak için windows logo sınamasından geçmedi diyo ne yapmam lazım orjinal xp mi alcam yoksa başkatürlü çözülürmü.
Yazdı:  19 Nov 2007 23:45
Geçmedi yazmasının önemi yok.
Devam tıkla, kurulum devam etsin.
Yazdı:  20 Nov 2007 13:28
malesef sorun çözülmedi aygıt yöneticisinde çoklu ortam ses denetiminde soru işareti var hala.formattan sonra flash belleğide görmüyo bilgisayar ama internete usb ile bağlanıyorum. bn bu bilgisayar işlerini çözemedimgrin_1 yardımların için sağol
Yazdı:  20 Nov 2007 18:37
balaban bir de bunları yükle.

Eklenti

Usb 2.0
Yazdı:  20 Nov 2007 20:59
yüklenen sistemin service pack sürümünün uyguladığınız yükseltmeden yeni olduğu algılandi diye bi hata verdi. sevice pack yüklü olmayan bir makineye yükleyebilirsiniz die bi hata verdi. bunlarıda yükleyemedim malesef. osman sn nerde oturuyosun gelip halletsen bizim bilgisayarın sorunlarınıgrin_1
Yazdı:  20 Nov 2007 21:04
buarada benim bilgisayar disket i de görmüyomuş formattan sonra onuda farkettim ben yüklemem gereken çk önemli bişeyi yüklemiyorum ama ne olduğunu çözemedim bilgisayarı 2. el eldık o yüzden sorun oluyo stup lar ama aldım bütün stuplarıda heralde anlayan birisini getirmek lazım
Yazdı:  20 Nov 2007 22:38
Üzgünüm, benden bu kadar grin_1
Yazdı:  21 Nov 2007 00:42
senden sonbişey istiycem anakartın driver ını bulabilirmisin bnasad
Yazdı:  19 Feb 2008 19:59
osman abi mrb..bende pc ye format attırdım..ses yok yüklü degil nerden bulabilirim yardımcı olursa sevinirim=)  MODELÄ° de nerden bulcagımı bılmıyorumama sanırım bu= asus P5GZ-MX
Ä°NTEL945GZ Ä°CH7 :d
Yazdı:  19 Feb 2008 21:37
Bahar, şu sürücüyü dener misin.
Yazdı:  20 Feb 2008 01:54
osmn abi saolasın denedim ama .. olmadı ya:S
Yazdı:  20 Feb 2008 09:01
O zaman anakart modelini öğrenme sayfasından tam olarak modelini bulmaya çalış.
Bu arada iÅŸletim sistemin XP mi?
Yazdı:  20 Feb 2008 20:43
osman abi evde cd yi bulamıyodum..buldum yükledim ve hiç bi sorun kalmadı..yinede ilgilendiğiniz için çok çok tşk ederimm..
Ana Sayfa