»Kullanıcı: »Åžifre: Beni hatırla?
Beles.Org / Teknoloji / Ä°ÅŸletim Sistemleri ve Donanımlar / HP Lazerjet 1018 yazıcıyı yükleyemiyorum

HP Lazerjet 1018 yazıcıyı yükleyemiyorum:

Yazdı:  04 Nov 2007 14:03
arkadaşlar merhaba bu kaçıncı yazışım bilmiyorum yazdığım soruyu bile tekrar bulamıyorum dolayısıyla cevap yazıyosanız bile okuyamıyorum neyse inşallah bu defa bulurumgrin_1cahillik başa bela.hp lazerjet yazıcı aldım laptopa yükleyemiyorum.usb aygıtı tanınmadı diye uyarı veriyo.lpt falan bişeyler diyo ama benim bağlantı kablosu usb onu takınca da tanımıyo sorun giderme basamaklarını takip ederek bişeyler yapmaya çalışıyorum ama yine olmuyo nerde yanlış yaptığımı anlayamadım bir yardım eden olursa sevinirim cevabınızı mail olarak da gönderebilirsiniz çünkü burda bulamıyorum tekrardangrin_1
Yazdı:  04 Nov 2007 15:01
arkadaşlar lütfen hadi ama. hp lazerjet 1018 laptopa yüklenmiyor mu yoksasad
Yazdı:  04 Nov 2007 17:10   Son düzenlenme: osman
Cd ile printer sürücü dosyasını yükledin mi?
Laptop'taki işletim sistemi Xp'mi, Vista mı?
Bir hata mesajı alıyorsan mesajın tamamını buraya yazmalısın.
Yazdı:  06 Nov 2007 01:14
sorun kablodaymış değiştirdim şidi usb yi algılıyo ama yazdırma işlemini gerçekleştirmiyo.sorun gidericinin bütün basamaklarını gerçekleştirdim ama yine de yazmıyo. bir de aldığım kabloların ikiside yeniydi anlamadım neden tanımadı.o yüzden kablodan hiç şüphelenmemiştim.yazıcıda kırmızı ışık yanıyo daha sora yeşil oluyo ama öylece bekliyo güya hızlı çıktı almak için aldık yazıcıyı ama hiç hareket yok bizim yazıcıda.hiçbir uyarı da yok yazdırılıyor diyor ama nerdeyse saatlerce bekliyo
Yazdı:  06 Nov 2007 22:05
Yazdırmıyorsa; ya sistemin printeri tanımadı, ya printer kağıdı görmüyor ya da printer da bir sorun var.
Yazdı:  07 Nov 2007 22:59
teşekkür ederim garanti yolu gözüktü galiba bize...
Ana Sayfa