»Kullanıcı: »Åžifre: Beni hatırla?

WÄ°NDWOS XP CD:

Yazdı:  07 Oct 2007 12:22
windwo xp cd ne kadardır bilginiz varmı??
ve onu birden çok pcye kullanma gibi imkanım varmı
Yazdı:  07 Oct 2007 13:05
orijinal xp cd si ne kadardır bilmem ama almanı tavsiye etmem (en azından yerine kendimi koyunca ben olsam nie para verimki derim). orijinal xp cd sini birden fazla makineye lisanslı olarak kuramazsın!!
ancak son dönemde yaygınlaşan yamalar ve legal xp programları vs. bunun da çözümünü yarattı. programı uyguluyorsun ve kopya xp, lisanslı xp ye dönüşüyor ve bütün gücellemeleri alabiliyorsun. benim sana tavsiyem; forumlarda windows xp sp3 ü ara ve indir, bir cd ye bas ve onu yükle. orijinal yamasını da internetten arama yaparak indirebilirsin. elimde link olsaydı verirdim ama yok. kolay gelsin
Yazdı:  07 Oct 2007 13:06
Bildiğim kadarıyla artık tek başına Cd vermiyorlar. Veriyorlarsada çok pahalıdır. Şimdi lisanslama cd'leri var. Mevcut yazılımını orjinal yapıyor.
OEM olarak satın cd'ler yeni bir bilgisayar ile birlikte satılıyor.
Yazdı:  07 Oct 2007 13:10
peki windows xp indirebileceğim bi yer varmı
Yazdı:  07 Oct 2007 13:19
İşte o sorunun cevabını bu forumda bulamazsın grin_1
Yazdı:  14 Oct 2007 23:24   Son düzenlenme: osman
arkadaslar biliyorum bu bölüme yazmamalım ama benim sürümüm vista vistanın alt yapısı en az 2-3 yıl sonra yerine oturur bi xp orginal cd gerekior ama ona verceim parayla bi çok sey alırım ve ne yazıkki vista sadece orginal cd kabuk edior ne yapıım sizceconfused
Yazdı:  16 Oct 2007 14:28
Dediğin gibi şuan Vista'ya geçmek mantıklı değil.
Bir çok program Vista'da sorun çıkarıyor.
En güzeli Xp kullan.
Ana Sayfa