»Kullanıcı: »Åžifre: Beni hatırla?
Beles.Org / Teknoloji / Ä°ÅŸletim Sistemleri ve Donanımlar / Bu sorunu formatsız nasıl çözerim?

Bu sorunu formatsız nasıl çözerim?:

Yazdı:  25 Aug 2007 19:31   Son düzenlenme: osman
........
Düzenleme: admin
Yazdı:  26 Aug 2007 12:23
Japonca yazmaya devam edersen kimse yardımcı olamaz.
Yazdı:  27 Aug 2007 03:04   Son düzenlenme: osman
neresi japonca yaff :S nese ben tekrar yazim.. knight die bir oyun oynuyorum. oyunu yükledim 4,5 gün oyun düzgün çalışıyordu fakat oyunla ilgili bir program indirdim(koxp) indirdiÄŸim programla oyuna girmeye çalıştım. fakat giremedim. normal indirdiÄŸim programla deilde normal girmeyi denedim ama tekrar hata werdi hata ÅŸudu 

---    UNKNOWN SOFTWARE EXCEPTÄ°ON(0XC00000FD)ÖZEL DURUM,0XC8FEDC2 KONUMUNDAKÄ° UYGULAMADA OLUÅžTU...PROGRAMI KAPATMAK İÇİN TAMAM A PROGRAMDA HATA AYIKLAMA İÇİN Ä°PTALE BASIN    ---

bilgisayardan o oyunla ilgili herseyi kaldırdım tekrar yükledim ama tekrar aynı hata en az 15 defa böle sil tekrar yükleme yaptım...olmadı.. bana yardımcı olursanız çok sevinirim sad şimdiden tşk ederim...
Yazdı:  27 Aug 2007 13:35
Büyük ihtimalle yüklediğin dosya virüs dosyasıydı.
Sistemine antivirüs yükleyip, tarama yaptır.
Format dışında başka yapacak bir şey yok.
Yazdı:  27 Aug 2007 16:52
waR saTEN antiVİRÜS prograMı sad TAraMA yaPıOM OlMuO sadpffffffff
Yazdı:  29 Aug 2007 12:28
demek ki elindeki virüs programı onu görmüyorgrin_1 virüs programını da değiştirmeni tavsiye ederim. bence de virüs bulaşmış.
Yazdı:  26 Oct 2007 22:19
o indirdiğn dosya yada program bence demo sürümdü günü dolduğunda devamlı böyle uyarılar yapar bunu virüsle falan bulamazsın format atmak istemiyosan o uyarı yazısı geldiğinde ctrl+alt+delete+işlemler+menüsünden çalışan işlemin adını bulmalısın ve bunu kayıt defterinen silmelisin işin biraz zor ama kolay gelsin
Yazdı:  26 Jan 2008 15:44
yaw o zaman sende o oyunu sil komplen onu oynama eğer hepsinde oluyosa sistemi o oyunu yüklemeden önceki bi güne veyya o hata olmadan önceki bi güne yükle o zaman olur düzelir
Ana Sayfa