Yazdı: 25 Aug 2007 19:31 Son düzenlenme: osman | |
Kayıtlı kullanıcı Offline
|
Yazılar: 4
Katılım tarihi: Aug 2007
|
........
Düzenleme: admin
|
Yazdı: 26 Aug 2007 12:23 | |
Admin Offline
|
Yazılar: 3640
Katılım tarihi: Jan 2006
|
Japonca yazmaya devam edersen kimse yardımcı olamaz.
|
Yazdı: 27 Aug 2007 03:04 Son düzenlenme: osman | |
|
|
neresi japonca yaff :S nese ben tekrar yazim.. knight die bir oyun oynuyorum. oyunu yükledim 4,5 gün oyun düzgün çalışıyordu fakat oyunla ilgili bir program indirdim(koxp) indirdiğim programla oyuna girmeye çalıştım. fakat giremedim. normal indirdiğim programla deilde normal girmeyi denedim ama tekrar hata werdi hata şudu
--- UNKNOWN SOFTWARE EXCEPTİON(0XC00000FD)ÖZEL DURUM,0XC8FEDC2 KONUMUNDAKİ UYGULAMADA OLUŞTU...PROGRAMI KAPATMAK İÇİN TAMAM A PROGRAMDA HATA AYIKLAMA İÇİN İPTALE BASIN ---
bilgisayardan o oyunla ilgili herseyi kaldırdım tekrar yükledim ama tekrar aynı hata en az 15 defa böle sil tekrar yükleme yaptım...olmadı.. bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden tşk ederim...
|
Yazdı: 27 Aug 2007 13:35 | |
Admin Offline
|
Yazılar: 3640
Katılım tarihi: Jan 2006
|
Büyük ihtimalle yüklediğin dosya virüs dosyasıydı.
Sistemine antivirüs yükleyip, tarama yaptır.
Format dışında başka yapacak bir şey yok.
|
Yazdı: 27 Aug 2007 16:52 | |
|
|
waR saTEN antiVİRÜS prograMı TAraMA yaPıOM OlMuO pffffffff
|
Yazdı: 29 Aug 2007 12:28 | |
|
Yazılar: 2
|
demek ki elindeki virüs programı onu görmüyor virüs programını da değiştirmeni tavsiye ederim. bence de virüs bulaşmış.
|
Yazdı: 26 Oct 2007 22:19 | |
|
Yazılar: 40
Katılım tarihi: Oct 2007
|
o indirdiğn dosya yada program bence demo sürümdü günü dolduğunda devamlı böyle uyarılar yapar bunu virüsle falan bulamazsın format atmak istemiyosan o uyarı yazısı geldiğinde ctrl+alt+delete+işlemler+menüsünden çalışan işlemin adını bulmalısın ve bunu kayıt defterinen silmelisin işin biraz zor ama kolay gelsin
|
Yazdı: 26 Jan 2008 15:44 | |
|
Yazılar: 7
Katılım tarihi: Jan 2008
|
yaw o zaman sende o oyunu sil komplen onu oynama eğer hepsinde oluyosa sistemi o oyunu yüklemeden önceki bi güne veyya o hata olmadan önceki bi güne yükle o zaman olur düzelir
|