osman abi ses sorunum tamam...yardımların ve ilgilendiğin için çok çok teşekkür ederim..
Yazdı: 06 Sep 2008 20:56
Admin Offline
Yazılar: 3640
Katılım tarihi: Jan 2006
Geçmiş olsun
Yazdı: 07 Sep 2008 20:39
Kayıtlı kullanıcı Offline
Yazılar: 3
Katılım tarihi: Sep 2008
meraba osman bey,benmde ses aygıtım yok,ana kartım:
Quanta,model:3084,chipset:intel,i855GM/GME
Ses kartımı ise malesef az önce başkasına tavsiye ettiklerinizi okuduktan sonra sildim,şimdi ses kartı bulunamadı diyor.yardımcı olursanız çok sevinirim,şimdiden teşekkürler
Yeni gördüm süper faydalı bi site. Benim probleminde ses kartımın format atılırken silinmiş olması.Bilgileri aşağıda veriyorum. Yardımcı olursanız çok sewinirim. Şimdiden teşekkürler.
Microsoft Windows XP Professional
Manufacturer Fajitsı Siemens
Model D155.01 S26361- D1555
Chipset SÄ°S 648 Rev.02
selamlar site sakinleri bana yardımcı olack birini arıyorum gezmediğim forum okumadığım yorum kalmadı... pcden ses gelmiyor
anakartım ile ilgili bilgiler
manifacturer ESC
model M922
sizin verdiğiz yöntemle öğrendim. bilgisayrın içinde ise
şu şekilde yazılar var
pc533
canada ICES-003
lütfen biri bana yardım etsin çok sıkıldım sessizlikten
Yazdı: 11 Sep 2008 20:34 Son düzenlenme: osman
Admin Offline
Yazılar: 3640
Katılım tarihi: Jan 2006
Ä°zmirli;
ECS m922 VIA P4X266 (VT8753) chipset için bunu, ses driver için de bunu indir ve sırayla kur. Ses sorunun çözülecektir.
Yazdı: 11 Sep 2008 22:54
Yazılar: 4
osman teşekkür ederim ama dediğin dosyaları yükledim hemde 3 kere ama çalışmadı şimdi ne yapmam gerekiyor. Bad dicektsound driver. please install proper drivers or select another device in congfiguration. şeklinde bir hata veriyor hala.. bir yardım daha bekliyorum.
Yazdı: 11 Sep 2008 23:28
Yazılar: 3
osman bey bişey daha sorucam,ben bilgsayarıma format attımda,tüm dosyalarımı D ye attm,ama bazılarını gizlemiştim,silinmişler.yapabileceğim bişey varmı ya off(
Yazdı: 11 Sep 2008 23:51
osman valla çok sağol halleetim az önce yüklemede yanlış yolu seçiyormuşum.. süpersin en büyük master osman master allah razı olsun.. şimdi biraz müzik yüklemeye geldi sırada o işlede ilgileniyorsan senin müziklerini dinleyeyim
Yazdı: 11 Sep 2008 23:54
ya bu arada benim bir sorunum daha vardı halledemicem diye artık peşini bırakmıştım. formattan önce bazı resimleri mi cd yedeklemiştim. normade dosyada var görünüyorlar ama açılmıyorlar böyle bir sorunla karşılaştın mı önce.. ne yapabiiirm bir fikrin var mı?
Yazdı: 12 Sep 2008 06:28
Yazılar: 1
slm ben okay bir sorunum var eğer yardımcı olursanız sevinirim msn den ses alıyorum sesim gidiyor fakat sesli sohbet sitelerinde sadece ses alabiliorum sesim de gitmiyor müzik te ne yapmalıyım format attım yinede olmadı şimdiden teşekkürler...
Yazdı: 13 Sep 2008 11:03
osman kardeş benim sorun realtek ses sürücüsü yüklü realteki içindeki ses kontrolüne girdiğimde ses karıştırıcısı yok diye hata veriyor internetteki videolardan ses gelmiyor fakat bilgisayara yüklü videolardan ses geliyor yardım
Yazdı: 13 Sep 2008 14:07
ben yeni aldım bilgisayarımı. aidata marka. vista yüklüydü açtığımda ben de format atıp xp yükledim fakat şimdi ses kartımı yükleyemiyorum. teknik desteği aradım msi sitesinden G31M'nin driverını indirip yükleyebilirsiniz dediler. onu da yaptım siteden driverlerı indirip yükledim olmadı.
denetim masasından ses aygıtı özelliklerine bakıyorum aygıt yok diyor.
aynı şekilde Başlat > Çalıştır alanına dxdiag yazınca da ses kartı bulunamadı diyor. yardımcı olurmusunuz
Yazdı: 14 Sep 2008 22:32
Merhaba Osman Bey,
Yardımlarınızı ve açıklamalarınızı okudum, birebir uygulayarak sorunumu çözmeye çalıştım ama olmadı.
Ses kartı ve aygıt yok görünüyor.
Windows XP Pro. kullanıyorum.
Micro Star International
Model: MS-7142
Chipset: VIA K8M400
Yazdı: 15 Sep 2008 12:46
Yazılar: 2
Yeni gördüm süper faydalı bi site. Benim probleminde ses kartımın format atılırken silinmiş olması.Bilgileri aşağıda veriyorum. Yardımcı olursanız çok sewinirim. Şimdiden teşekkürler.
Microsoft Windows XP Professional
Manufacturer Fajitsı Siemens
Model D155.01 S26361- D1555
Chipset SÄ°S 648 Rev.02
limbo; Chipset driver ve ses driver dosyalarını kurup, sonucunu buraya yazabilir misin?
Bu dosyaları indirmem bi hayli zaman aldı. Ama ne yazık ki yüklemeyi başaramadım her defasında pc kendini kapadı. Neticede sorun çözülmedi. Çok teşekkür ederim.
Yazdı: 16 Sep 2008 01:21
Manufacturer MICRO-STAR INTERNATIONAL CO.,LTD
model MS-7253 1,0
Chipset VIA K8M890CE Rev.00
hocam sölemis oldugunz programdan bunlar cıktı simdi ne yükleyecem
Yazdı: 16 Sep 2008 11:41
Yazılar: 8
CPU Türü AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3000+ ana kart .
OS Adı Microsoft Windows XP Professional işletim.
bilgisayarımdan uzun süredir hiç ses gelmiyor,bir ses kartı almam gerekiyor mu. fiyatı ne kadar en az .ya da sorun başka bir yerde olabilir mi?
otomatik güncelleme yaptıktan sonra ses silindi..
windows vista kullanıyorum..
manifacturer: hewlett-packard
model: 30C6 78.10
chipset: intel i943/940GML