»Kullanıcı: »Åžifre: Beni hatırla?
Beles.Org / Teknoloji / Ä°ÅŸletim Sistemleri ve Donanımlar / cafe sahibiyim ve pc lerde sorun yaşıyorum lütfen yardım

cafe sahibiyim ve pc lerde sorun yaşıyorum lütfen yardım:

Yazdı:  28 Jul 2006 02:35
öncelikler sizlere basarılar dlerim
benim ufk bi cafem var yanlız  su son 2 haftadır  büyük bi sorun yasıyorum öncelikle pc özellikleri söyle
amd sempron 2600+ iÅŸlemci msı 7145 anakart  onboard128 mb grafik kartı 512 rem 216*2 80 gb hdd 
sorun su  bu pc lerde bi sorun yoktu  ilk baslarda yanlız bi reset  olayı basladı   sadece oyunlarda yapıyo ve bu oyunlar belli oyunlar mesela quake - age of mitoloji - de sık dier  oyunlarda seyrek  atıyor reset
ben  bir pc yi formatladım  ve sistemi bastan kurdum  irin tesekkürler
Yazdı:  28 Jul 2006 02:39
ve düzeldi yanlız agı kurunca ve deep freze yi kurunca tekrar yapmaya basladı  bu sorunu bi türlü anlamadım remleri degistim islemciye baktım bi sey bulamadım ne zaman reset licegi belli diil  ama bunu sadece  oyunlarda yapıyo 3 gündür ugrasıyorum   arkadaslar bile  çözemediler  lütfen bi öneride bulunun tesekkürler
Yazdı:  29 Jul 2006 13:53
Ekran kartında sorun olabilir.Ekran kartın on board olduğu için test işin oldukça zor.

Ayrıca power supply (güç ünitesi) sorunu da olabilir.

Bir de, oyun için on board 128 mb kartı kullanman sorun yaratır.
Yazdı:  20 Jan 2009 20:39
selam  bende  bi internet cafe  sahibiyim  bi arkadışımın cafesinde de  oyle  bi sorun çıktı  oyunlar  büyük olduÄŸu için  ekran kartına  yükleniyo ve  resete  bana  oluyo bu  aşırı yüklenme  sonucu olan biÅŸey  bilgisayarları imkanın varsa yenile  ÅŸu an ki oyunlara  yetmez  o bilgisayarlar  hayırlı iÅŸler  dilerim
Ana Sayfa