Yazdı: 28 Jul 2006 02:35 | |
Kayıtlı kullanıcı Offline
|
Yazılar: 2
Katılım tarihi: Jul 2006
|
öncelikler sizlere basarılar dlerim
benim ufk bi cafem var yanlız su son 2 haftadır büyük bi sorun yasıyorum öncelikle pc özellikleri söyle
amd sempron 2600+ işlemci msı 7145 anakart onboard128 mb grafik kartı 512 rem 216*2 80 gb hdd
sorun su bu pc lerde bi sorun yoktu ilk baslarda yanlız bi reset olayı basladı sadece oyunlarda yapıyo ve bu oyunlar belli oyunlar mesela quake - age of mitoloji - de sık dier oyunlarda seyrek atıyor reset
ben bir pc yi formatladım ve sistemi bastan kurdum irin tesekkürler
|
Yazdı: 28 Jul 2006 02:39 | |
|
Yazılar: 2
Katılım tarihi: Jul 2006
|
ve düzeldi yanlız agı kurunca ve deep freze yi kurunca tekrar yapmaya basladı bu sorunu bi türlü anlamadım remleri degistim islemciye baktım bi sey bulamadım ne zaman reset licegi belli diil ama bunu sadece oyunlarda yapıyo 3 gündür ugrasıyorum arkadaslar bile çözemediler lütfen bi öneride bulunun tesekkürler
|
Yazdı: 29 Jul 2006 13:53 | |
Admin Offline
|
Yazılar: 3640
Katılım tarihi: Jan 2006
|
Ekran kartında sorun olabilir.Ekran kartın on board olduğu için test işin oldukça zor.
Ayrıca power supply (güç ünitesi) sorunu da olabilir.
Bir de, oyun için on board 128 mb kartı kullanman sorun yaratır.
|
Yazdı: 20 Jan 2009 20:39 | |
|
Yazılar: 1
Katılım tarihi: Jan 2009
|
selam bende bi internet cafe sahibiyim bi arkadışımın cafesinde de oyle bi sorun çıktı oyunlar büyük olduğu için ekran kartına yükleniyo ve resete bana oluyo bu aşırı yüklenme sonucu olan bişey bilgisayarları imkanın varsa yenile şu an ki oyunlara yetmez o bilgisayarlar hayırlı işler dilerim
|