Yazdı: 17 Jun 2006 17:51 | |
Kayıtlı kullanıcı Offline
|
Yazılar: 1
Katılım tarihi: Jun 2006
|
Hub la bağlantılı 3 pc var. 2 si normal bağlandığı halde, birisi bağlanmıyor. Aynı pc yi direk modemden bağlarsam internete(ADSL) giriyor. İşletim sistemi (XP-Wın98) farketmiyor. Teşekkür ederim.
|
Yazdı: 20 Jun 2006 14:40 | |
Admin Offline
|
Yazılar: 3640
Katılım tarihi: Jan 2006
|
Hub çıkışını kontrol ettin mi? Bağlanmayan bilgisayarı, bağlanan bilgisayarlardan birinin yerine bağla.Kısaca Hub'dan bilgisayar çıkışlarının yerini değiştir.
|
Yazdı: 20 Apr 2008 20:54 | |
|
Yazılar: 23
Katılım tarihi: Jun 2007
|
Selamlar osman kardeşim,benim pc de son zamanlarda bir yavaşlama oldu.msn yi ve bazı dosyaları durakladıktan sonra açıyor.C diskim %95 doldu acaba yer olmadıgı için bundan mı kaynaklanıyor yoksa pc de virüs mü var?Cevabınızı bekliyorum...
|
Yazdı: 17 May 2008 22:39 | |
|
Yazılar: 1
Katılım tarihi: May 2008
|
merhaba arkadaşlar benim internete girdiigmde resimleri görememe giib bir sorunum var ben google ye giriyorum mesela görseller diyorum bir konu hakkında amam resimler çıkıyo her bir resim için yerine çarpı işareti çıkıyo üstüne tıklayın ca resmi göster var seçiyorum öyle ç.ıkıyo sonra aynı siteye tekrar giriyorum gene resim yok tekrar aynı işlemi yapmam gerekiyo yardımcı olursanız sevinirim allah razı olsun
|
Yazdı: 17 May 2008 22:44 | |
Admin Offline
|
Yazılar: 3640
Katılım tarihi: Jan 2006
|
Sorunun cevabı kolaydı ama her başlık altına aynı mesajı yazdığın için hem forumdan uzaklaştırıldın hem de soruna cevap bulamadın.
|