bilgisayarıma format attım her şeyi kurdum yalnız hiç bir şekilde ses driver sorunumu gideremedim
MODEL SÄ°S M650
BU SİTEDE DRİVER BULUNMAKTA YALNIZ İNDİRDİGİM ZAMAN HİÇ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞTIRMIYOR.
REALTEK AC 97 DENEDİM ÖNCEKİNDE ÖYLE ÇALIŞMIŞTI YALNIZ ŞİMDİ ODA HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR
Sis 7012 Ses Driver BUDA Ä°ÅžE YARAMADI KURULUMUN ORTASINDA HATA VERÄ°YOR..
YARDIMLARINIZI BEKLÄ°YORUM
Yazdı: 08 Jan 2010 13:18
Kayıtlı kullanıcı Offline
Yazılar: 10
Katılım tarihi: Jan 2010
Bu arada arkadaşlar yazmayı unutmuşum normalde aygıt yöneticisinde yüklenmiş giib görünüyor ama sorun olarak çoklu ortam ses denetleyicisi yok diyor..
bilgisayarı her açtıgımda da yeni donanım bulundu diye karşıma geliyor tabiki ama yüklemek istedigim de yüklenmiyor haliyle indirmedigim ses driveri kalmadı açıkcası her şeyi denedim
ac 97 tüm serileri indirdim ama nafile yani önceki formatta neyle yapmıştım bilmiyorum ee tabi driverleride saklamadım bir dahaki sefere gene bulurum zihniyeti şimdide cezasını çekiyoruz haliyle
Yazdı: 08 Jan 2010 16:14
Motherboard markasını ögrendim ama genede driverini bulamadım sitesine girdim ordada driverler ftp den çekiliyo ve indirilmeye başlandıgında yarıda hata veriyor tam aradıgımıda bulamadım zaten tam bu seri yokk
motherboard : clevo M400S
OSMAN BEY YARDIM LÃœTFEN...
Yazdı: 08 Jan 2010 18:06
Admin Offline
Yazılar: 3640
Katılım tarihi: Jan 2006
clevo M400S diye bir model yok, sanırım ürün parti numarasıdır ya da fason üretimdir.
Bilgisayarın masaüstü mü, dizüstü mü?
Dizüstü kullanıyorsan, cihazın altında ürün modeli ve seri numarası yazar.
Yazdı: 08 Jan 2010 18:39
hocam dediginiz gibi fason üretim olabilir bende kendi sitesinde aradım ama denk gelemedim o numaraya kadar gelmil o numara yok oda enteresan gerçi ama
ürün diz üstü üstünde hiç yazı yok çünkü ben karbon çektirdim makinaya çektirmesemde yoktu çünkü bu hacizli bi ürün
tüm talihsizlikler beni bulmuş her halde
Yazdı: 08 Jan 2010 22:01 Son düzenlenme: osman
Admin Offline
Yazılar: 3640
Katılım tarihi: Jan 2006
aygıt yöneticisine gir, sorunlu aygıta sağ tıkla, özellikler seç, ayrıntılar bölümüne gir, orada yazan bilgi üstüne tıkla ve ctrl+c ile kopyalayıp foruma gönder.
örnek: PCI\VEN_109E&DEV_036E&SUBSYS
Yazdı: 09 Jan 2010 11:08
Osman bey öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim dün driver sitelerinden birini kurcalarken tesadüf bir driver indirdim başka seriye ait çalıştırdı sonunda
artık ses var artık müzik var o zaman neşet dinleyelim
Çok teşekkür ederim tekrar tekrar ilginiz için