»Kullanıcı: »Åžifre: Beni hatırla?
Beles.Org / Teknoloji / Ä°ÅŸletim Sistemleri ve Donanımlar / bilgisayarım açılmıyor...

bilgisayarım açılmıyor...:

Yazdı:  10 Dec 2009 11:11
Arkadaşlar öncelikle herkeze günaydın aranıza yeni katılıyorum...bilgisayarımda bir sorun var çözemiyorum power tuşuna bastığım zaman, bilgisayardaki tüm fanlar çalışıyor ama ekran gelmiyor bir kaç defa olmuştu ama 4-5 kez tekrar tekrar kapatıp açınca düzelmişti..şimdi ise düzelmiyor..yani tam anlatmak gerekirse powera basıyorum tüm fanlar çalışıyor harddiskin ışığı yanıp sönüyor bazen ise sürekli yanıyor ama ekran gelmiyor ekran kartımı söktüm on-board ekran kartını denedim yine gelmiyor, ramleri söktüm hata vericekmi diye hata da vermiyor ,..bilgisayarım çalışırken ise hiç bir donanımsal sorun ile karşılaşmıyorum..Asus P5GCMX anakart, ati hd2600xt 512mb ekran kartı, kingston 2gb + 1gb ram, power supply 350w, 320gb sata harddisk var..yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler herkeze...
Yazdı:  10 Dec 2009 18:08
Anakartın arızalı gibi görünüyor, servisin yolu göründü.
Yazdı:  10 Dec 2009 18:21
off sad
Yazdı:  11 Dec 2009 02:22
Anakarta takilan bilesenlerin oturmamasindan kaynaklanan bir sorunda olabilir.Bileşenleri tekrar söküp takmayi deneyin.

Ve ekran karti yerine tam olarak oturmus mu onuda bir kontrol edin isterseniz. Senin yapabilecek olan son cözümlerini söyledim. Eger bu dediklerimde bir sonuc vermez ise, anakartinda bir bilesen yanmis olabilir.

Osman abinin'de dedigi gibi, servisin yolu görünüyor. grin_1
Yazdı:  11 Dec 2009 18:11
ekran kartını, ramleri, harddiski hepsini çıkarıp taktım kablolarını filan kontrol ettim bir tek işlemciyi sökmedim onu da bi söküp takayım bu akşam bakalım bi şey değişcekmi..
Yazdı:  11 Dec 2009 22:53
İnşallah sorunun o şekilde çözülür ama verdiğin bilgilere bakılırsa senin sistem çok önceden alarm vermeye başlamış.

Cihazı sorunlar başladığında götürseydin daha sağlıklı olurdu.
Ana Sayfa