»Kullanıcı: »Åžifre: Beni hatırla?
Beles.Org / Teknoloji / Ä°ÅŸletim Sistemleri ve Donanımlar / Sürekli sayfa kapanması

Sürekli sayfa kapanması:

Yazdı:  08 Dec 2009 05:40
Selam
Sürekli nette dolaştığım web sayfaları durduk yere aniden kapanıyor.Sebep ne acaba ve bu sorunu nasıl giderebilirim?
Ayrıca size başka sorumda olacak lütfen.
Eset smart4 son sürüm kullanıyorum ama bi işe yaradığı yok.
Sizce en iyi anti trojan-malware felan programı hangisi.
Aynı anta malware bytes ve esed 4 security kullansam olurmu?
Kullandığım donanım:Intel pentium4 3.0ghz
256mb ekran kartı NVIDIA Geforce 6200(turbo cache)6.14.11.6921 sürümü
Asus P5RD1-VM Anakart
320GB Hdd

İlginize şimdiden teşekkür ederim.
Saygılarımla
Yazdı:  08 Dec 2009 06:17
Ayrıca ses ayarlarına girip, Sorun gider e tıkladığımda tepki vermiyor.Yani bişey açılmıyor.
Msn de ses ve görüntü kurulumuna tıkladığımda ''Ses ve görüntünü kurulumunu şu anda açamıyoruz'' uyarısı çıkıyor.
Yazdı:  08 Dec 2009 21:55
Malwarebytes'ın ücretsiz versiyonu olan  Anti-Malware isimli programını deneyebilirsin.
Yazdı:  08 Dec 2009 22:41
Hepsi bumu?
grin_1
Yazdı:  09 Dec 2009 18:17
slm ben olcay yeni katıldım forum gercekten güzel
Yazdı:  09 Dec 2009 20:55   Son düzenlenme: header
mirza68, Aleyküm Selam. hos geldiniz Beles.org ailesine.

murat_ist,
Alıntı:
Hepsi bumu?

Baska ne istiyordunuz ki ? Ses aygitinizi yonetemiyorsaniz Program ekle/kaldir'dan kaldirip, tekrar kurmayi deneyin.

Ayrica,

''Ses ve görüntünü kurulumunu şu anda açamıyoruz'' Hatasini aldiginizi belirtmissiniz, 8,5 versiyonu mu kullaniyorsunuz, yoksa son cikan mi?
Yazdı:  10 Dec 2009 06:36   Son düzenlenme: murad_ist
8.1 kullanıyorum.Ayrıca ses ayarlarına bilgisayarım özelliklerden bakıpta sorun gider dediğimde hiç bişey açılmıyor!
Ayrıca sorun ekran kartımdan diyip, ekran kartımın cd sini takıp driver ını yuklediğimde, pc kapatıp açtığımda berbat oluyor ekran görüntüsü.sanki ustunde kar var netlik hepten gidiyor çok çirkin hale donuyor ekran görüntüsü ve dosyalar buyuyor....acaba bu neden kaynaklanıyor?
Ana Sayfa