»Kullanıcı: »Åžifre: Beni hatırla?
Beles.Org / Teknoloji / Ä°ÅŸletim Sistemleri ve Donanımlar / stop0x0000ED HATASI YARDIM EDÄ°N!

stop0x0000ED HATASI YARDIM EDÄ°N!:

Yazdı:  17 Nov 2009 19:53
Osman abi uzun bir aradan sonra yine ben daha önceki yardımlarından dolayı sana tekrar teşekkür ederim.geleyim şimdiki sorunuma yeni başladı bu sorun bilgisayarım kasmaya başladı şimdi sık aralıklarla reset attıyo.sistem hatasını yok saydan pc açıyorum ama bu durum canımı sıkıyo.bazende açmıyo sadece güvenli modda açıyo.stop0x0000ED hatası veriyo reset atmadığında.bide ben bu kurtarma konsolunu dedicemde cdrom ilk açılışta açmıyo açtım biostan ama açmadı neden olabilir.başka çözümü var mı format atmak istemiyorum lütfen yardım etsad
virüs bulaşmış olabilir mi?virüs programı çalıştırdığımda da reset attıyo çıldırmak üzereyim...
Yazdı:  17 Nov 2009 22:33
kurtarma konsolunda chkdsk ve fixboot komutlarını deneyebilirsin.
Yazdı:  19 Nov 2009 20:11
bilgisayarım reset attıyo xp cd takıyorum açılıyo sonra tam r ye basıp kurtarma konsoluna giricem reset attıyo yardım ettt...sad
Yazdı:  20 Nov 2009 22:15
Benim uzaktan, seninde yakından o sisteme yapabileceğin fazla bir şey yok gibi grin_1
Yazdı:  21 Nov 2009 17:14
hadi ya acaba güç kaynağından kaynaklanıyo olabilir mi?sad
Yazdı:  21 Nov 2009 19:04   Son düzenlenme: osman
İşlemci aşırı ısınıyor,
Soğutma fanları çalışmıyor,
Anakart üstünde soğuk lehim,
Sistem dosyalarında sorun ya da hard disk hatası olabilir.

Yedek alıp sabit diski formatla, sistemini yeniden kur. Bir süre test et.

DUR 0x000000ED hakkında Microsoft sitesinden bilgi alınabilir.
Yazdı:  03 Dec 2009 20:33
osman abi kusura bakma bilgisayarım açılmadığından sana cevap yazamadım halledemedim sorunlarımı halla şimdi başka sorunlar çıktı hani ilk siteye girdiğimde ses problemim vardı ya onu çözdüm.yeni ses kartı taktırdım yeniden format attım.fakat 1 haftadır windows xp açılmıyor siyah ekran var 6 kere reset attıyorum sonra açılıyor neden yaptı anlamadım durup dururken oldu nod32 kuruluydu bende onunla tarama yaptırdığımda stop0x0000a hatası verdi onu silip antivir kurdum acaba virüs mü girdi bugünde açılırken stop0x00007b hatası verdi.ne yapmalıyım bilgisayara formatta atamıyorum tam windows xp kurmak için entera basın diyor orada reset atıyor başka türlü format atabilir miyim sadece c'ye atmak istiyorum d'de bilgilerim var ne olur yardım et şimdiden teşekkürlersad
Yazdı:  04 Dec 2009 00:34
Boot sektörü ile ilgili sorun var gibi görünüyor.

Bence önemli dosyalarını yedek alıp, cihazını servisine götür.
Yazdı:  04 Dec 2009 18:26
başka çözüm yolu yok mu acaba???sad
Ana Sayfa