Yazdı: 08 Nov 2009 13:02 | |
Kayıtlı kullanıcı Offline
|
Yazılar: 2
Katılım tarihi: Nov 2009
|
slm. arkadaşım bilgisayarıma (laptop) yaklaşık 1 ay evvel taşınabilir flash bellekten bir virus girdi hay girmez olaydı girdikten sonra ilk önce kaspersky anti virus programını kurmaya çalıştım kurulmadı sonra daha değişik anti virus programlarını kurmaya çalıştım yine kurulmadı. bilgisayardan ses gitti windows xp başlat menusu eski görünümlü hal almaya başladı(tema kendi kendine değişti)ama bilgisayara restart attığımda herşey bir sürelik normale dönüyor sonra tekrar aynı problemler. bende daha fazla uğraşamayıp bilgisayara format attım ilk önce C yi formatladım driverleri kurdum baktım aynı problemler hala var sonra C yi D de silip tekrar biçimlendirip tekrar format attım herikisinede sonra tekrar pc yi açtım bu sefer antivirus programlarını kurabildim ama yine seste bi bozukluk var ve yine başlat menusu eski ye dönüyo. kaspersky i bilgisayarıma kurdum bi güzel tarattım ama
virus falan bulamadı. şu var kaspersky antivirus bilgisayarımda aktif haldeyken pcde herşey normal çalışıyor. ama kasperskyden çıkış yaptığım anda ses gidiyor vs vs. bu virusmudur artık nedir beni öldürecek ne olur elinden birşey geliyorsa bana yardım et. şimdiden çok teşekkur ederim.
|
Yazdı: 08 Nov 2009 17:56 Son düzenlenme: suskun04 | |
|
Yazılar: 26
Katılım tarihi: Aug 2008
|
bence virüsle ilgisi yok karspersky dan dolayıdır
bol bol anti virüsü güncele derim....
|
Yazdı: 08 Nov 2009 19:02 | |
|
Yazılar: 2
Katılım tarihi: Nov 2009
|
yok kardeşim bende bu problem önceden vardı.virus girdikten sonra formatladım pc yi ondan sonra kaspersky i kurdum. yani kasperskyi kurmadan önce vardı zaten bu problemler. bi türlü anlayamadım yardım lutfen
|