»Kullanıcı: »Åžifre: Beni hatırla?
Beles.Org / Teknoloji / Ä°ÅŸletim Sistemleri ve Donanımlar / pc ye virus girdikten sonra ses gitti

pc ye virus girdikten sonra ses gitti:

Yazdı:  08 Nov 2009 13:02
slm. arkadaşım bilgisayarıma (laptop) yaklaşık 1 ay evvel taşınabilir flash bellekten  bir  virus girdi hay girmez olaydı girdikten sonra ilk önce kaspersky anti virus programını kurmaya çalıştım kurulmadı sonra daha deÄŸiÅŸik anti virus programlarını kurmaya çalıştım yine kurulmadı. bilgisayardan ses gitti  windows xp baÅŸlat menusu eski görünümlü hal almaya baÅŸladı(tema kendi kendine deÄŸiÅŸti)ama bilgisayara restart attığımda herÅŸey bir sürelik normale dönüyor sonra tekrar aynı problemler. bende daha fazla uÄŸraÅŸamayıp bilgisayara format attım ilk önce  C yi formatladım driverleri kurdum baktım aynı problemler hala var  sonra  C yi D de silip tekrar biçimlendirip tekrar format attım herikisinede  sonra tekrar pc yi açtım  bu sefer antivirus programlarını kurabildim  ama yine seste bi bozukluk var ve yine baÅŸlat menusu eski ye dönüyo. kaspersky i bilgisayarıma kurdum bi güzel tarattım ama
virus falan bulamadı. ÅŸu var kaspersky antivirus bilgisayarımda aktif haldeyken pcde  herÅŸey normal çalışıyor. ama kasperskyden çıkış yaptığım anda ses gidiyor vs vs. bu virusmudur artık nedir beni öldürecek ne olur elinden birÅŸey geliyorsa bana yardım et.  ÅŸimdiden çok teÅŸekkur ederim.
Yazdı:  08 Nov 2009 17:56   Son düzenlenme: suskun04
bence virüsle ilgisi yok karspersky dan dolayıdır
bol bol anti virüsü güncele derim....
Yazdı:  08 Nov 2009 19:02
yok kardeÅŸim  bende bu problem önceden vardı.virus girdikten sonra formatladım pc yi  ondan sonra kaspersky i kurdum. yani kasperskyi kurmadan önce vardı zaten bu problemler.  bi türlü anlayamadım  yardım lutfen
Ana Sayfa