»Kullanıcı: »Åžifre: Beni hatırla?
Beles.Org / Teknoloji / Ä°ÅŸletim Sistemleri ve Donanımlar / Monitör de dalgalanma var

Monitör de dalgalanma var:

Yazdı:  25 Feb 2006 03:04
ekranımda  dalgalanma  var  pencere açıldığında tutup  saÄŸa  sola  çektiÄŸimde matrix  gibi  oluyo  yavaÅŸ  çözüm  lütfen  teÅŸekkürlerconfusedconfusedconfused
Yazdı:  25 Feb 2006 19:21   Son düzenlenme: osman
- Ekran kartın da sorun olabilir.

- Monitöründe sorun olabilir.

- Karşı binada, kendi binanızda yada yan binalarda GSM Baz istasyonu vericileri varsa ondan olma ihtimali %90'dır.Böyle bir şeyden şüpe ediliyorsa sisteminizi baz istasyonuna daha uzak başka bir odaya kurup deneyin.

- Monitörün ekran tazeleme ayarında sorun olabilir.
Masaüstünde sağ tıkla;
-> özellikler -> ayarlar -> gelişmiş -> monitor alanına gel.Ekran yenileme sıklığı yazan yerde 60 Hertz olup olmadığını kontrol et.
Yazdı:  26 May 2007 07:12
slm ekran yenileme sıklığı benim pcde 75 hertz.60 değil.acaba bi problem olurmu?bana ne gibi yansıması olur?teşekkürlerup
Yazdı:  26 May 2007 11:25
60 Hz eski monitörler de standarttı. Şimdi standart 75 hz. Mönitörlerin ön kısımlarından çok, arka kısımları çok tehlikelidir ve güçlü bir ışın yayarlar. Bu sebple monitörün arka kısmını evin içine ya da bir başkasına doğru çevirmek yerine duvara çevirin.
Yazdı:  02 Feb 2008 14:25
kardeş bende de olmuştu mönitörün yanındaki hoparlörleri kaldırınca düzeldi siz de deneyin
Ana Sayfa