»Kullanıcı: »Åžifre: Beni hatırla?
Beles.Org / Teknoloji / Ä°ÅŸletim Sistemleri ve Donanımlar / ses yok pc de acil yardım

ses yok pc de acil yardım:

Yazdı:  19 Sep 2009 11:56
iyi günler osman bey
benim bu eski pc artık kendi cd driverindeki
audio driver i yüklüyor gibi ama sonunda hata veriyor
her yolu da denedim yinede olmuyor.
Resime bir bakarsanız osman bey:
http://img198.imageshack.us/img198/7603/pchata.jpg

dediği gibi hata raporundaki gibide yeniden başlatıp deniyorum yine olmuyor ve de otomatikten elle de aldım ayarı yinede olmuyor.

Anakart : Winfast
A.Modeli: 760GXK8MC
Chipset :SÄ°S  760GX  Rev.03
sistem  :XP

Birde osman bey sizden bir ricam daha olacaktı benim sony va 10 VGN-FZ31M vista sürümlü var onada dün sinirlenip yumruk atım ekrana artık ışığı yanıyor ama görüntü olarak siyah lekeler ve de cizgiler oluştu hic birşey görünmez oldu araştırdım biraz ölü pixel diolar garanti de karşılamaz mış bende mönitöre bağlamıştım,oldu öle kulaniğim dioyordum,ve de başlangıcta cok şey acık olduğundan kapatim derkene msconfig ayarlarından baya nerdeyse tüm hizmetleri kapatmışım şu an da düzelte mi yorumda mönitoru görmüyor artık bende laptopun ekranından göremediğim icin hizmetleri geri acamıyorum.
Hem şu an acıldığında başlangıc sesi de gelmiyor,herhalde tüm hizmetleri devre dışı bırakmışım.
Bununda bir yolu varsa eger yardımcı olursanız cook sevinirim,şimdiden teşekürlerimi iletirim en icten
saygılarımla Dj PaCo
Yazdı:  22 Sep 2009 22:58   Son düzenlenme: Casus
Öncelikle geçmiş olsun ses driverını burdan
indirirsen ses sorunun hallolur inÅŸ kolay gelsin
Yazdı:  24 Sep 2009 12:06
Yardımın için cokk teşekür ederim Casus
aynı hatayı devam veriyor ne yazık ki confused
Yazdı:  24 Sep 2009 15:06
CaSuS soradan biadaha deneyiğim derkene artık senden indirdiğimi kurmaya calışırkene bu hatayı veriyor bir resime bakarsan:
http://img233.imageshack.us/img233/9084/driverpceroror.jpg

confused bir bilginiz varmı acaba,nedir bu??
biraz fazla oldum yha kusura bakma casus,umarım yardımcı olursun saygılarımla dj paco
Yazdı:  25 Sep 2009 22:05
buradan indir, kurulumu driver nasıl yüklenir başlığındaki ikinci mesaja göre yap.
Yazdı:  30 Sep 2009 15:27   Son düzenlenme: Dj_PaCo
cok teşekürler osman abi ilgilendiniz icin fakat bende diğer aygıtlar diğede bişey yok bir resime bakaarsanız:
http://img35.imageshack.us/img35/8171/111bkm.jpg

osman abi birde ben rica etsem şunda yardımcı olabilirmisiniz?
ben artık bu pc olmuyor zannedersem bu sebeblen ekranını kırdığım sony va 10 VGN-FZ31M in hdd sini satadan pc ye takdım görüyorda herşey mükkemel ama benim amacım dosya paylaşım değil,msconfigden ben cok şeyler acılıyor diye temel aygıtlar diye secmiştim o secimden sonrasında artık laptop bağladığım pc monitörü görmez oldu sinyal da yolamıyor,kısa tuşları ile denedim fn tuşu artı f lerle gene olmadı zaten f7 de zaten işaret var laptopun klavyesinde geciş icin lcd ve de diğer icin ama olmuyor bu sebeblen ayarları geri normal aygıtlar diye secmem gerekli olduğu icin pc ye bağladım.

msconfigi acıp normal tüm aygıtları calıştır diye yapmam lazım.
BaÄŸladığım bu hdd yi master olarak ayarlıyorum ve de tüm gereken enblend diom biostan ama nedense acmıyor  onarmak ile ilgili yazı geliyor ve de normal ÅŸekilde mi baÅŸlasın diye ikisini de denedim onca kezz olmuyor yani o restart onarımda eror verior bitikten sonra ve de normal baÅŸlat diye tıklıyınca kendiliÄŸinden pc yi yeniden baÅŸlatıyor gene olmuyor

bunu nasıl hallede bilirim osman abi okadar cabaladım cidden sonuc yine aynı laptop video s den tv ye bağğlasamda görmüyor monitore bağlasamda görmüyor
o msconfigden o ayarı sectiğimden bu yana ve de buradaki pc den girdim laptopun hdd sine ve de system32 de buldum msconfig ayarlarını da ama acmıyor hata verior win32 .... diye her yolu denedim.
bu pc xp ve de takdığım laptopunki vista olduğundanda kaynaklana bilirmi ??
Lütfen bir yardım ederseniz
osman abi bıktım dogrusu onca cabalarım hep boşa gitti ne pc de ses var ne de laptop takdığım hic birşeyi görmez oldu.
vaktinizi aldığımdan dolaysıyla şimdiden özür dilerim ama umudum sizsiniz osman abi
Yazdı:  30 Sep 2009 15:57
şöyle bir resim yapdım osman abi görmeniz icin

http://img8.imageshack.us/img8/5481/2222ce.jpg
Yazdı:  30 Sep 2009 22:59
Göründüğü kadarıyla ses aygıtların zaten yüklü. Anakart ses çıkışlarında ya da ses sisteminde bir arıza olabilir.

Başlat > Çalıştır alanına msconfig yazıp enter'a bas.

Ms config açılırsa ayarları kontrol et ve sistem geri yükleme yapmayı bir dene.
Yazdı:  01 Oct 2009 00:43
ayarların tümü acık normal başlangıc seceneğinide kulandım yinede aynı sistem geri yüklemede işe yaramadı osman abi
Ana Sayfa