»Kullanıcı: »Åžifre: Beni hatırla?

Sp3 Sata entegre?:

Yazdı:  18 Sep 2009 00:25
Selam
Netten gördüklerimle(resim-video) xp sp2 yi sp3 e yükledim ve sata driver entegre ettim.

Bunları yaparken Nlite ve sataraidintegrator.exe ve RVM integrator isimli programlardan faydalandım.Harfiyen resimlerde gösterileni yaptım.

Ama en sonunda baktımki hazırladığım sata entegreli sp3 winrar olarak duruyor.Winrardan buraya çıkart yaptım, ve sonra Dvd cdsine kopyaladım ama format cd si olmamış?
Sanırım kopyalamada hata yaptım.

Acaba güncellediğim sp3 dosyasını, winrardan nasıl çıkarıpta dvd cd sine kayıt edip, format cd si durumuna getirebilirim?

İlginize şimdiden teşekkür ederim.
Esma
Yazdı:  18 Sep 2009 21:53   Son düzenlenme: osman
Öncelikle böyle bir işleme giriştiğin için tebrik ederim.

RVM integrator ile iso dosyası olarak cd'ye yazabilirsin. Sanırım orada bir hata yapıyorsun.

Bunun dışında sana tavsiyem katılımsız kurulum cd'si oluşturmak olacaktır.

Detaylar ve katılım kurallarını belirleme konusunda şu siteye bakabilirsin.

İleriki zamanlarda bu konuda forumda detaylı bir anlatım yapmaya çalışacağım.

Kolay gelsin.
Yazdı:  18 Sep 2009 23:25
İyide iso dosyasını nasıl yapacam rvm integrator la nasıl bi hata etmiş olabilirim?uff ya.

Neyseee.Yinede ilginize teşekkür ederim.
Yazdı:  19 Sep 2009 00:26
Selam
Nero yu açıp -yukardan- dvd seçip kalıbı diske yazdır seçeneğini tıklayıp verdiğiniz sitedeki anlatımı harfiyen uygulayıp, hazırladığım winlite adındaki sp3 (winrarlı) dosyayı dvd-+rw türü iki dvd disketimde de yazdırmak istedim ama iki denemede de şu cevabı verdi:
''Özür dilerim, derlemeniz bu tip bir disk üzerine yazılamaz.Lütfen bu tip derlemelerin yazılabilir olduğu bir disk yerleştirin veya derlemenizin ayarlarını bu tip disklerde yazılabilmesi için değiştirin.''
diye bi yazı çıkıyor.
Acaba bunu nasıl aşabilirim?
Not:sp3 cd mi vcd ye değil dvd cdsine kayıt etmek istiyorum
Ana Sayfa