»Kullanıcı: »Åžifre: Beni hatırla?
Beles.Org / Teknoloji / Ä°ÅŸletim Sistemleri ve Donanımlar / HP 6730s ses ve sata sürücü sorunu..

HP 6730s ses ve sata sürücü sorunu..:

Yazdı:  31 Aug 2009 12:12   Son düzenlenme: jabbawockez
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.siteyi gezdim ve gerçekten çok yararlı bilgiler oldugunu gördüm.. bütün herkezin sorunlarına yetişmeye çalışıyorsunuz öncelikle sizleri tebrik etmek gerekir....
benim sorunuma gelince bende hpnin 6730s modeli laptop var. bu laptop ilk geldiginde vista home basic yüklüydü. ben bunu xp professionala çevirdim.. driverlerini hpnin sitesinden indirdim. her şey güzel oldu fakat ses kartını tanıtamıyorum.. driveri kurarken "HDA Audio bus sürücüsü gerekli,ancak bulunamadı" diye hata veriyo. bu sorunu nasıl çözebilirim???
ikinci sorunumsa xp kurarken satayı devre dışı bırakmamız gerekiyodu. bırakmadıgımız zaman format atarken mavi ekran verip reset atıyodu. devre dışı bırakıp xp kurduk şimdi çalışıyo.fakat şimdi satayı etkinleştirdigimizde xp açılırken mavi ekran verip reset atıyo.bu sorunumuda çözmeme yardımcı olurmusunuz. lütfen...

Manufacturer:Hewlett-Packard
Model:30E9
Chipset:Intel PM45
Sistem:Windows XP Professional SP2

[img=http://img170.imageshack.us/img170/961/adszqko.jpg]
Yazdı:  31 Aug 2009 12:44   Son düzenlenme: jabbawockez
arkadaşlar ses problemimi şanş eseride olsa çözdüm. fakat sata sorunum hala devam etmektedir. yardım ederseniz sevinirim...
Yazdı:  06 Sep 2009 11:20
kimse yardımcı olmayacakmı???sad
Ana Sayfa